Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też przeoczyłam. Wyobrażam sobie, co musiałaś przeżyć Mysia :-( też miałam takie przeżycia, jak Oli krzusiła się wielką ością ...Mysia dopiero teraz doczytałam jakie mieliście przeżyciabiedny Filip:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też przeoczyłam. Wyobrażam sobie, co musiałaś przeżyć Mysia :-( też miałam takie przeżycia, jak Oli krzusiła się wielką ością ...Mysia dopiero teraz doczytałam jakie mieliście przeżyciabiedny Filip:-(
:-) 

Piję herbatkę, bo w końcu mam też chwilkę, żeby spokojnie usiąść, bo Szkraby śpią - dobrze, że razem zasypiają o podobnej porze;-)
). Kupiliśmy jej bilet na Dzień Babci, tzn. zrzucaliśmy się na niego po połowie z bratem mojego męża. No i babcia jest już tydzień u nich i od jutra będzie u nas. Victora widziała prawie 1.5roku temu, a tak to tylko na zdjęciach
Więc może mnie być mniej na forum do 26.03
Ogólnie dziwna sytuacja, bo dzięki nam będzie mogła zobaczyć też Syna i wnuka, jak ją zaproszą do siebie
Powiem szczerze, że nie chciałabym w przyszłości doprowadzić do takiej sytuacji, że ze względu na synowe nie będę się widziała z własnymi Synami

ale gadzina se uczte zrobila i to w przeciagu 20 godzin ,widze ze duzo jeszcze musze sie nauczyc bo niewiedzialam ze musze mu muszle dawac do zarcia 2 razy w tygodniu 
Witam:-)
Wczoraj o malo zawalu z nerwow niedostalam jak okazalo sie ze ten ukwial co mnie ostatnio w akwarium troszke oparzyl to wpierdzielil mi dopiero co kupione 2 Nemoale gadzina se uczte zrobila i to w przeciagu 20 godzin ,widze ze duzo jeszcze musze sie nauczyc bo niewiedzialam ze musze mu muszle dawac do zarcia 2 razy w tygodniu
![]()