• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej !

Kinia nie momoge wiem ze leciał na tvn style kiedyś :tak:

Gosia rewelka
a ja wlasnie mysle o kupnie piekarnika w koncu by sie przydało :dry: juz nie wspomne o zmywarce , bo dziura ciagle widoczna :dry: i moze zaczne cos pichcic sama jakies ciasta itp :)

reklama
Witam
zapieprz dzis od rana mam:baffled: dobrze ze to piatek bo chociaz istnieje bliska perspektywa weekendu:-p

Irtasia zdrowiej nam, Oliwieczka udanych zakupów kuchennych, no piekarnik to by sie pewnie wam przydał:tak:
Gosia piekny torcik - smakowicie wyglada:tak:

miłego dnia i weekendu:-)

Dzięki Justynka i wzajemnie oczywiście:-):tak:.
Czy Ty nie miałaś ostatnio imienin?Jesli tak to wszystkiego najlepszego...:-)
U mnie weekend pracowity,ale na szczęście nie w szkole;-):-).
Madzia dasz rade.Ja za tydzien ide;-):tak:.
Irtasia zdrówka.Może wybierz sie do lekarza jak tak kiepsko się czujesz...?:blink:.
Gosia,przepiekny torcik zrobiłyście:szok::tak:.Nie mogłam tylko rozszyfrowac napisu;-):-D.
Oliwieczka polecam oba sprzęty.Nie wyobrażam sobie jak można bez nich życ:sorry2:.

A ja sprzątam.Już po obiadku i zdrzemnęlabym sie z chęcią:sorry2:.

Tycia tam są tylko położone różne literki bo napisu już z nich nie ułożę bo brakuje mi literek wiec położyłam tylko to co miałam tak dla ozdoby w artystycznym nieładzie ;-):tak:

Hej,ja również witam.Dziś Kubul wciągnoł całą flaszke mleka z kaszą(nawet mu Orsalit przemycony nie przeszkadzał:-D).No i leży z wielkim brzuszkiem zadowolony.:tak:
Ja miałam dziś jakies dziwne sny,śniło mi sie,że spotkałam kumpla z dzieciństwa,który wyjechał do Chin,he,he.:tak:

reklama
Witam :-)
U nas śniegu nie ma, ale pogoda i tak do bani, wietrznie i pochmurnie.
Dziś na 19tą idę do opery na Toscę Pucciniego. Nie za bardzo mam ochotę, ale mama mi bilety fundnęła i nie wypada odmówić :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry