reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
A my już z Julcią po chrzcinach, miała go wczoraj i musze pochwalic moje dziecko bo bylo grzeczne jak aniolek:laugh2: nawet nie plakala jak jej lali wode na glowke<po mimo ze bardzo tego nie lubi podczas kompieli>
My z mezem tez dawalismy ksiedzu co laska.

My też planujemy chrzest na 8 kwietnia - bo to swieta...:tak::tak: i w duzej mierze dlatego...ksiądz raczej ma u nas cennik i za dana usługę pobiera kaskę z góry ustaloną...Ja sie wybieram w najblizszym czasie zamawiać chrzest, wiec nie wiem ile to kosztuje...
A kaske daje sie według mnie przy zamawianiu, za slub przynajmniej tak było dwa lata temu...

fajne te ciuszki, ale ja bym sie bala ze mala zaraz to wszystko pozalewa. i jak ja w to ubrac??

co to za boom na chrzciny??:-) my planujemy dopiero na wrzesien:tak:

Ale sie pozmawiałyście z tymi chrzcinami :-D
A my też we wrześniu dopiero robimy :tak: A to dlatego, że zamiast dwóch chrztów w rodzinie (siostra Jacka rodzi w lipcu) to zrobimy jedne duże podwójne chrzciny za jednym zamachem :happy:

My też z chrztem jeszcze poczekamy. Myślimy o cieplejszych miesiącach:-) . A poza tym nie mamy jeszcze chrzestnych dla małej. Do tego cała najbliższa rodzina na Pomorzu i prawdopodobnie chrzciny zrobimy u naszych rodziców.

reklama
A my małego też chrzcimy na święta ,bo i tak cała rodzinka się zjeżdza ,a co do płacenia to co łaska się daje księdzu chyba że któryś ma zrobiony cennik,bo i tak bywa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry