reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Czesc Dziewczynki:-)
Ja troszke poczytam co tam u Was i zmykam.......
Jestem juz sama z Julcia, mezus pojechal daaalekoooo:-(.....oby do poniedzialku....
teraz chwilke odpoczywam i ide do mamy...

Hej
U nas tez Zosia budzi się około 3 w nocy i to chce herbatki to siku i tak nudzi przez jakis czas zanim pojdzie spać, a pozniej śpi rano do 9.oo:szok:

A ja mam wilekie sprzatanie, maż wczoraj zacierał sciany po gipsowaniu naszego przedpokoju, jeszcze wam go nie pokazywałam bo nie było czego:tak:

Ale mowie Wam ile mam białego nalotu wszędzie!:-(
w całym domu, jak czuje na rekach ten gips to az mi niedo:baffled:brze

Współczuje nieprzespanych nocek ....:sorry2:

Emilka obudziła sie 2 razy w nocy ale przychodziła do nas i od razu lądowała z powrotem u siebie ;-)

ach i dziś zdechł duży chomiczek Emilki :-( chyba wam nie pisałam że padły wszystkie małe z 2 tygodnie temu a teraz ten duży samica :sorry2: Emilka idzie do nich i mówi "gdzie jest mój drugi chomik :confused:" ...i w płacz :sorry2: Robert wziął jej chomika maskotkę i powiedział że to on i jakoś jej przeszło ale pewnie nie raz jak zobaczy że go nie ma to będzie płacz :sorry2:

o buuuuuuuuu
może króliczek coś wymyśli na pocieszkę :tak:;-)

a my już spakowani i oczywiście weekend u rodziców w gdańsku, a w poniedziałek na 15:00 idę na robienie kresek pernamentnych a co tam raz się żyje :-D:-D:-D:-D

za to rano znów z moim wrastającym paznokciem trzeba klamrę przesunąć.

oby pogoda byłę lepsza bo co będziemy robić- napewno trzeba zaliczyć jakiś zoologiczny i zobaczyć króliczki i rybki wieć godzina minie.

życzę udanego weekendu i do wtorku pa

dla mnie bez roznicy czy weekend czy wtore echhh

no ale słoneczkow wyszło :-)
robi się pogoda :tak:

no nic ide dalej sprzątać :dry:

rece mi juz wysychają :baffled:

miłego dnia byebye

reklama
No tak Oliweczka, wiem coś o tym:baffled:Jak nie pracowałam to każdy dzień wyglądał podobnie, no ale teraz kiedy w tygodniu człowiek kręci się jak w kieracie, to na weekend czeka się jak na zbawienie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry