reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Nuska tez jestem cie:-) pokaż fotke

a tak w ogole witam, porzadki na całego Zosia brudas na ogorsku niesamowity ale jest szczęsliwa!

Musze zaraz jechac kupic jej buciki na wiosne bo w kozaczkach za goraco a nie mamy innych :no:

Słonce swieci achhhh cudnie, pierwsza wiosna w naszym domku ogrodzie .... tego mi było trzeba :-):-):-)

reklama
Witam wiosennie :-) Wiosna w pełni a ja choróbsko złapałam i siedzę w szaliku w pracy :baffled: Zapieprz ostatnio w pracy że hej a niby kryzys, w domu jak juz Milenkę położę i porobię co do zrobienia to o 22 padam na pysk, nie ma kiedy pisać na BB :baffled:

Ahhhhh w koncu wiosenna pogoda :-D w miare cieplutko na olku i sloneczko swieci :tak: dzis zaczynam pozadki :tak: a tak mnie sie nie chce :-p prawko zaczynam najprawdopodobniej za miesiac, o ile nic nie wyskoczy ;-)

i ja witam:tak:
Joasiek zdrowiej szybko.:tak::tak:
Kinia , Oliweczka udanego porzadkowania :-)
Nuska, pokazuj sie :tak::happy:
popieram:tak:
U nas tak cudnie, że w domu się nie chce siedzieć, moja mała tylko by na dworze biegała. W sumie to dobrze, bo nam czas szybciej leci i mamy mniejszą tęsknotę za A. Okazało się, że u niego wszystko ok, wczoraj nawet pogadaliśmy na skypie:-):szok:, kto by pomyslał, ze się to uda z drugiego końca świata, no ale jednak to jak najbardziej możliwe:tak:

Witam o poranku ;-):-)

no Karola to juz wiemy co Szymus dostanie od zająca;-):-D

jak to słoneczko na dworze moze miec wpływ na człowieka, jak taka wiosenka za oknem to nawet w pracy siedziec jakoś lżej:tak::-)

no Oliwieczka dzień matki dzisiaj masz czy jak;-):-D
my do fryzjera tez się wybieramy na 10 z Hubkiem obciąć tę jego czuprynę (musze się z pracy urwac na troszkę, ale szef juz pozwolił to luuzik)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Słonko wyglada super.
Rosmerta pokazuj nam Hubcia w nowej czuprymie i napisz jak sie spisał na fotelu fryzjerskim.
Oliwieczka ,ja mam jutro babskie popołudnie,juz zapowiedziałam mezowi.
Karola ,dzięki,podjadę do Lidla po jakieś słodycze dla męża chrześniaczki.
A gdzie resztę wywiało,coś nie ma Irtasi,Agusi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry