reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Karola nagrode dostał ode mnie, a nie od fryzjerki:-D

no niestety jak ludzie cos maja za darmo to juz czesto dbac nie potrafia:baffled: a trudno zebys ty organizowała wszytskim plac zabaw, nie rozumiem dlaczego trudno zrzucic sie po pare złotych zeby cos dla własnych dzieci fajnego zrobić:eek: musisz bilety wstepu wprowadzic Karola:-D

no chyba wystarczyło by po 20 zł od dziecka i już by było trochę na zabawki jedną a fajną nawet taką dla każdego jest 10 dzieci i 3 maluszki dodatkowo.

no chyba wprowadzę bilety.:-DSzymek będzie kasował.

Czesc Zabki:-)
Ale piekna pogoda dzisiaj......my z Julcia juz po spacerku.....umylam okna i ogarnelam troszke chatke....no i zaliczylam prasowanie...uffff:sorry:
Julcia wlasnie sie obudziala i czekamy na mezusia z obiadkerim

Co do fotek to zaraz wkleje jak sie uda;-)
Ale nie ma co ogladac:-D

hej Babeczki.
A ja tylko macham na przywitanie i pożegnanie i lecę do sypialni do małej.
Jutro robimy bilans dwulatka i szczepienie, a mała ma katar :-(:-(:-(:-( Nie wiem czy mnie nie wywalą z nią z tej przychodni przez ten katar, bo to przychodnia dla dzieci zdrowych, a nie "chorych". Nie wiem, zobaczymy co będzie. Papa.

Patri,ja bym nie poszła z katarkiem,bo to nie za dobrze nawet dla swiezozaszczepionych dzieciaków.Moze zadzwon i przełóz wizyte?

Dokładnie.Sama bym sie zdenerwowała na taka sytuację.
Raz poszłam na szczepienie,a tam czekało dziecko z OSPĄ:szok:,ale narobiłam rabanu i od razu przyjeli mnie do pokoju pielęgniarki.

Witam ciepło i słonecznie BB-babeczki.
"Piątek -weekendu początek-huraaa"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry