reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
Początek weekendu spędzę pewnie spędzając sen z powiek, bo moje kochane dziecko obudziło mnie dziś o 5tej :crazy: Ona koło 6 zasnęła spowrotem, ja nie.

Co do szczepienia z katarkiem, to mi lekarka kazała zawsze przychodzić, bo zaziębienie nie jest przeciwskazaniem do szczepienia, tylko poważniejsza choroba. Lekarka powiedziała, że zbada dziecko (to było któreś z moich starszych) i że zdecyduje, czy można szczepić. Raz tak się zdarzyło, że poszłam do szczepienia z Patrykiem, on leciutko pokasływał (dosłownie kilka razy w ciągu dnia) a tu się okazało, że to zapalenie płuc, więc zamiast szczepienia dostał antybiotyk. Dopiero wieczorem dostał gorączkę, więc to było początek choroby. Ale pozostałe razy z katarkami szczepiła, bo okazywało się, że to były tylko lekkie zaziębienia.
No, pewnie zależy też jaki jest ten katar, bo jak się wali z nosa zielenizna, to też bym się nie pchała na szczepienie.

reklama
Hej babeczki,miłego dnia:tak:!
Jade zaraz jade na poszukiwania sukienki komunijnej dla Dominisi:sorry:.Obawiam sie,ze mozemy nic nie znalezc:sorry:.Trzymajcie kciuki:tak:.Paaaa!

Tycia, dobrze, że mi przypomniałaś, ja mam do wystawienia na Allegro sukienkę komunijną, to już najwyższy czas, w zeszłym roku przegapiłam czas i teraz znów bym pewnie przegapiła, gdyby nie Ty :sorry:
Powodzenia w poszukiwaniach :tak:

Tycia a nie ida u was dzieci w albach do komunii?? u nas wszystkie idą równo w albach i chłopcy i dziewczynki :tak: bo pamiętam jak ja szłam to była rewia mody normalnie, dzieciaki bardziej się interesowąły kto ile ma koronek i falban niż samym wydarzeniem:baffled: a tak przynajmnije w albach to wszyscy równo, tylko potem dziewczynki mogą zaszaleć w ramach wianuszka na głowę;-)

Zadzwoniłam. Przeniosły mi wizytę na 8 maja...... A jaka mam gwarancję, że i wtedy nie zachoruje??? To szczepienie powinnyśmy mieć zrobione w listopadzie w zeszłym roku... Nie wiem jak to ma być.
No ale w ramach tego, że nie poszłysmy do żłobka zapisałam ją na 10 do dzieci chorych, bilans miała mieć o 11.10 u tej samej lekarki. Sama oceni czy będzie ją bilansować, czy nie...
Kasiad widzę, że tu masz potencjalne klientki dla sukienki komunijnej :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry