reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :tak: A ja nie dość że dalej chora, to jeszcze w pracy coś mi chrupnęło w krzyżu i do tego teraz połamana a miałam jutro w ogródku porobić ale jak, jak się schylić nie da :baffled:

reklama
Witam :-)
Dziś piękne słoneczko, Tomek szykuje śniadanie, po nim lecę z Oliwką na zakupy na rynek, kupię też Oliwce wiaderko, bo stare pękło i wczoraj wylądowało w śmieciach. Oli non stop siedzi w piaskownicy, odkąd się ciepło zrobiło.
A po obiedzie na duże zakupy, bo lodówa już świeci pustkami.
Między czasie muszę opanować moją szafę, żeby rzeczy wiosenne odkopać i odświeżyć.

Witam, i u nas piękna pogoda. Rano byłyśmy w lidlu na zakupach, bo w lodówce właściwie tylko światło zostało:-D Nudno nam okrutnie bez A., wraca dopiero w poniedziałek` :-(

Renia,to tylko 2 dni rozłąki Wam jeszcze zostały:-):tak:.
Nie odebrałam sukienki,bo musiałam rano jechac do Makro.Jutro rano pojadę:tak::-).
Za godzinke jedziemy prosic gosci,położyłam na trochę Kondzia,żeby nie był marudny:tak:.
Kasiu,mi by sie przydało troche opalic twarz,bo jestem za blada:baffled:.

Witam :happy: Dziś było u nas 20 stopni w cieniu i cały dzień od 10 rano do 18 (z godzinną przerwą na obiadek) na ogródku, ja padam na pysk a Milenka ledwo co zasnęła, jeszcze jej mało było tego biegania od rana do wieczora :szok:

oj dziś był cudny dzień - na marginesie mój prezent urodzinowy od samego świętego-pół dnia w ZOO reszta na plaży w Sopocie oj cudnie cudnie tylko goście już poszli spać a ja zostałam sama na urodzinowej imprezie ups.....

oby już taka pogoda została i tylko jeszcze lepsza była.

dobranoc gaszę światło. pstryk:rofl2:

:-DWidze, ze jak tylko słoneczko sie pojawia to wszystkim sie lepszy humor udziela:tak:I dobrze:-)
Tycia powodzenia ze wszyskimi sprawami organizacyjnymi!
Kasia powodznia w sprzedazy sukienki!
Miśka, na szczesie rozłąka juz Wam sie konczy:tak:A co do okien to mi zostało do umycia juz tylko kuchenne :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry