Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Okazało się, że pękł wąż doprowadzający wodę do spłuczki. Tomek biegiem zakręcił zawór, żeby się więcej nie lało i w te pędy zaczęliśmy wyierać wodę, bo mieszkanie mamy nie ubezpieczone chwilowo (jak pech to pech, zawsze mieliśmy ubezpieczone, a teraz chcieliśmy zmienić ubezpieczyciela i ubezpieczyć przy samochodzie, więc w ubezpieczeniu miało być 3 tygodnie przerwy, nigdy nic się nie stało, a tu akurat w momencie, gdy nie było ubezpieczenia takie coś
). Na szczęście reakacja była szybka, więc szybko wodę zebraliśmy, chyba do sąsiadów nie doleciało 

:-)
dobrze ze byliscie w domu no i całe szczęście , że tobie nic powazniejszego się nie stało...
hubek najpierw nie chciał zasnąć w łózeczku ale nie poddałam sie i w koncu to on sie poddał;-)no ale koło północy się rozbeczał i wyladował w naszym łóżku bo juz sił nie miałam stac tam przy nim
o 4.30 powrót do łózeczka i juz spał jak aniołek
Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i u Was też
U nas kolejny dzień z tych pochmurno-deszczowych
A w domu do zrobienia to co zawsze. Na szczęście już weekend od jutra, bo w tym tygodniu to "mijam się" z mężem, taki zapracowany:-( A ja ze wszystkim sama i nawet nie mam się do kogo odezwać

Witam
nie mam juz sily - moje dziecie kolejna noc dalo popalic. Doslownie w ciagu samej tylko nocy 3 mega histerie.wymiekam psychicznie.

Ach dziewczyny,nie wiem co robić,mam wrażenie,że kaszle coraz gorzej,chyba po południu znów sie przejdę do przychodni...
Ale o co te histerie?Może coś jej dolega,ząbki,czy brzuszek?