reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam po kilku dniach nieobecności :happy:
Jakoś tak nie miałam wogóle weny wieczorami na siedzenie przy kompie, a w pracy za dużo roboty żeby zajrzeć :no: Chwilowo piętrzą mi się problemy ale o tym nawet nie chce mi się pisać...
Miłego dnia, idę na inne wątki! :tak:

miłego weekendu dziewczyny wam zyczę:tak::-) oby było ciepło i słonecznie:-)

my jedziemy na weekend do Tesciów moich, mąz pewnie ze szwagrem i tatą na ryby pojedzie a ja z hubkiem i z siostra męża z córeczka pewnie do stadniny koni pojedziemy pospacerowac pokarmic koniki i pobawić na placu zabaw:tak:

papa

Laski, wpuśćcie mnie na wątek zamknięty, bo kurna jestem w szoku, chcę opinii z zewnątrz. Ja pierdziele...

Bo nie wykluczone, że jestem paranoiczką.
Ale może nie jestem?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A poza tym gdzie ten wątek jest? Jest jeszcze?

Ostatnia edycja:
Wiesz co, nie chce pisac tak na open forum, nic z dzieckiem w kazdym razie. Czuje sie jak w Truman show, wiem ze cos sie dzieje, a niektórzy ważają, że nic się nie dzieje. Nie bede wiecej tu pisac. Jest jakis taki watek? Kiedys był. Potrzebuje niezaleznego eksperta, bo ja sie chyba gubie...

Ostatnia edycja:
Wiesz co, nie chce pisac tak na open forum, nic z dzieckiem w kazdym razie. Czuje sie jak w Truman show, wiem ze cos sie dzieje, a niektórzy ważają, że nic się nie dzieje. Nie bede wiecej tu pisac. Jest jakis taki watek? Kiedys był. Potrzebuje niezaleznego eksperta, bo ja sie chyba gubie...

oczywiscie ze jest jeszcze ten watek, mamy nowe zasady a Ty Patri chyba straciłaś do niego dostęp:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry