reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
Marta witaj
rosmerta zdrowka dla Hubercika:tak:
a ja jestem zawalona nauka sesja sie zbliza dużymi krokami :szok:a ja mam jeszcze tyle projektow zaliczeniowych do ukonczenia nie wiem jak sie z tym wszystkim wyrobie a maluchy nie pomagaja energii maja ponad 200% normy:sorry:

reklama
Witam:-)
Rosmerta zdrówka dla Hubcia:tak:
Idziemy z Małgosią skorzystać z ładnej pogody (zanim będzie burza) i szykujemy się na spacer:tak:
Miłego dzionka!

Zdrówka dla Hubert i Oliwci
Madzia DASZ RADE:-p:tak:
Kasiad miłego plenerowania i grilowania
Matylda
miłego spacerku
Suska pogoda pod psem ale usmiech na twarzy:-)
Witam:rofl2:

dzieki dziewczyny:-) Hubek juz dziś zdrowy:eek::tak::-) temperatura w normie, mówi, ze gardełko go juz nie boli:-) szybko przyszło szybko poszło:-)

u nas juz pada i i to dośc intensywnie i szaro-buro:baffled: z jednej strony dobrze, bo Hubek powiniene siedziec w domciu jeszcze i przynajmniej jest argument zeby go zatrzymac w domu:-D

Witam nową lutówkę :-) Napisz coś więcej o sobie i o bąbelku.
Zapraszamy na inne nasze wątki :tak:

witam Was wszytskie mamusie bardzo serdecznie :) nareszcie chwilka odpoczynku i moge do was zajzec ;)

moj Kacperek ma 15 miesiecy :) urodzilam do 16go lutego 2007 :) miesiac temu zaczal chodzic wiec troche sie wyczekalismy :) za to mamy 16 zabkow i uwielbiamy lobuzowac ;) jak to wodniki :) hihi bo ja rowniez jestem wodnikiem ale styczniowym :)

pozdrawiamy :) mamusie i ich pociechy :)

reklama
witam Was wszytskie mamusie bardzo serdecznie :) nareszcie chwilka odpoczynku i moge do was zajzec ;)

moj Kacperek ma 15 miesiecy :) urodzilam do 16go lutego 2007 :) miesiac temu zaczal chodzic wiec troche sie wyczekalismy :) za to mamy 16 zabkow i uwielbiamy lobuzowac ;) jak to wodniki :) hihi bo ja rowniez jestem wodnikiem ale styczniowym :)

pozdrawiamy :) mamusie i ich pociechy :)
hej a nie w lutym 2008 ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry