reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam....

dziś mam dzień klęski i porażki...okazało sie, że jestem strasznie naiwna i głupia....i nie mogę sobie z tym poradzić....do tego mam kaca moralnego..

Do tego pogoda tak sie zepsuła, że nic mi sie nie chce:-(:-(
Idę chyba spać...odpocząć, a może nawet popłakać, może mi ulży

Witam :-)

Mysiu kochana, nie wiem jaki masz problem, jednak mam nadzieję, że przespałaś się z nim i dziś spoglądasz na niego z trochę innej, lepszej perspektywy.

Witam:-)

Mysia co się dzieje kobitko?? przykro mi, że nie układa sie tobie.... ale głowa do góry, po burzy zawsze wychodzi słońce:tak: wierzę, że i dla ciebie ono w końcu zaświeci:tak:trzymaj się cieplutko

Hubek już w pełni zdrowia:-) rozrabia i dokazuje czyli wszystko w normie:-D
a mnie wczoraj wieczorem wzieło na prasowanie (w końcu:rofl2:) i jak się zawzięłam to wyprasowałam wszystko za jednym zamachem:tak::-D aż sama siebie nie poznawałam:sorry::-p:-D

miłego dnia wszystkim życzę:-)

Witam ;-)

Rosmerta dobrze że Hubercik już zdrowy :tak:

Emilka dziś w nocy chyba z łóżka spadła :eek: chyba bo sama nie wiem płakała biedna strasznie na podłodze jak się uspokoiła pytałam się jej co ją boli i mówiła że nic :no:
i odrazu zasneła i poszła spać dalej ...niby powiedziała że chciała do mnie iść ...sama nie wiem czy spadła czy może już na ziemi się potknęła :eek:

Hej Dziewczyny,

Mysia, mam nadzieje ze juz dzis czujesz sie lepiej i ze bedzie dobrze :tak::tak:

Gosiu, ja w Twoim avatarze widze zdjecie Rosmerty !!! A u Rosmerty widze powiedzmy ,, czerwone niebo''. :szok::tak::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry