Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MIśka noto super, ze i wyjazd udany, że odpoczęłas, no i ze mężus z dzieciakami spisali sie na medal:-):-) jeszcze ci sie spodoba i częściej bedziesz wyjeżdzać;-)
Susu zyczę ładnej pogody, zebyście na ten festiwal mogły sie udać:-)
Hej dziewczyny.Przeczytałam co się u Was dzieje,sorki,że sie nie ustosunkuję.
Jutro mam szkołę do 14.40,a na 16 ślub i wesele 30 km od domu.Nie zalicze przez to juz fryzjera,ale musze byc w szkole...Będę miała egzamin,na który jeszcze nic nie umiem:-(.Martwi mnie to bardzo.
W niedzielę przed nami z kolei komunia na 10,a ja do 11.10 jestem w szkole.Do kościoła więc pojda sami.
Koniec świata z tym wszystkim.
Helou :-)
Ja tu tylko na moment, bo właśnie jestem na zakupach (allegrowych) ale przypadkiem trafiłam na duzo fajnych książek do ściągnięcia i chciałam się z Wami podzielić linkiem:
Miska witaj z powrotem, fanie ze wsyztsko ok ze wycieczka sie udała i męzulek swietnie spisał!
Tycia mam nadzieje ze zdołasz wszytko przeskoczyc, i ze wszytsko bedzie oki! powodzenia na egzaminie!;-)
Tycia, czeka Cię gorący weekend, życzę, żeby wszystko się poukładało po Twojej myśli. Powodzenia na egzaminie
Ja już dawno zjadłam śniadanie, Oli właśnie wcina swoje. Dziś wraca Paulina z pleneru, więc pewnie będę mieć dużo prania, zwłaszcza, że za kilka dni znów wyjeżdża do Warszawy na targi młodych przedsiębiorców.
Właśnie odebraliśmy Paulinę, a więc sterta prania na mnie już czeka
Po drodze "drobne" zakupy, które ledwo wnieśliśmy do domu. Obiadek się gotuje. Na dworzu robi się ciemno, za moment będzie pompa. Oli ma katar, Patryka boli gardło i źle się czuje (ciekawe ile w takim stanie się nauczy )
A mi się chce spać, a mam tyle do roboty ...