Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

godzinę wiec jadę na ostatnią chwilę bo ostatnio na koniec nikogo nie było a tak godzinę się nastałam 
Wciąż szukamySprawy mieszkaniowe posuneły sie do przodu,czy wciąż szukacie?
Ale mamy jeszcze ponad miesiąc, więc mam nadzieję, że uda się coś znaleźć;-) Najgorsze, że agencje nie aktualizują na bieżąco swoich ofert, które są na ich stronach lub stronach z domami do wynajęcia. I tak dzwonimy, a oni że to już wynajęte jakieś 2 tygodnie temu
Straszny bałagan mają
No tak i tak musielibyśmy go kupić, bo tamten był w totalnej rozsypce - dobrze, że go nie widziałyścieWolfia pech z tym laptopem ale za to nowy macie i na pewno długo posłuży![]()

A teraz mój O. szczęśliwy, bo ten ma lepsze parametry i może sobie pograć w swojego WoW'a bez problemów;-) W ogóle to jak go kupowaliśmy w sobotę (po obejrzeniu kilku modeli w kilku sklepach) trafiliśmy na sklep, w którym było 10% zniżki na wszystkie laptopy przez weekend, więc jakieś szczęście się do nas uśmiechnęło w tym całym nieszczęściu;-) A nowy laptop mamy taki (pochwalę się
;-)):
Dla pocieszenia powiem, że ja ze sobą wszędzie musiałam brać Victora, bo nie miałam go z kim zostawić, a mój O. brał w pracy wole, bo nie miałabym czym się dostać do mojego lekarza i szpitala
Więc dla nas to zawsze była wyprawa jak 1h jechaliśmy w jedną stronę, w szpitalu na wizycie byliśmy ze 2-3godz. i godzina powrotu, aż nie chce mi się myśleć
A u nas całą noc padało jak zaczęło wieczorem

Nie doczytałam jeszcze czy sie cieszysz z tej zmiany, ale mam nadzieje, ze tak;-)
Załuje ,ze zdarzają sie tak rzadko

ale dałam radę
eee tam.... a miały byc kompociki porobione