reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Nie wracam już do N. Od wtorku jestem w domu sama z Małgosią, T. musiał wrócić na kontrakt, a ja dostałam propozycję od szefa, aby objąć stanowisko kierownik ds. kontraktów.

Matylda będzie dobrze :tak: Widać, że szefowi zależy na Tobie i robi wszystko żeby Cię zatrzymać w firmie, dasz radę :tak::tak::tak:
Pokażesz nam jakieś fotki z dalekich wojaży? :happy2:

Dziekuje bardzo jeszcze raz za gratulacje:tak::happy2:.Na stypendium sie załapie,ale chyba na najnizszą stawke;-):-D(należy sie od 4,0-mam jednak na oba półroczka 4,2-pomyliłam sie we wcześniejszych obliczeniach;-)).Dobre i pare groszy;-):tak:.

Matylda,super,że zostajesz:-):tak:.Studia podyplomowe może sie jeszcze kiedys przydac,wiec warto w siebie zainwestowac:tak:.

Kasiu,mieszkam w domku,ale nie za duzym:confused:-rachunki mnie wykańczają:-(:zawstydzona/y:.
Anitka,Tobie i nam wszystkim życzę ładnej pogody na niedziele.Ja padam ze zmeczenia.nawet nie wiecie jak sie ciesze z wakacji;-):tak:.
Mojemu bratu na SGGW zaczela sie sesja i zazdrosci mi ,ze ja juz po:-).Tylko tyle,ze on prazył sie 2 tygodnie w Turcji,a ja ślęczałam nad ksiązkami:baffled:.

Witam.
Tycia u nas dziś kiepska pogoda,a szkoda,chcieliśmy nad morze wyskoczyć.
Życzę miłej niedzieli.Idę sie delektować tym,żemąż w domu.Zaraz śniadanko robimy.:tak:

Witam
Dzis dzieci zrobily taka awanture ze az mnie obudzily i jak narazie chodze zla jak osa:baffled: Pogoda u nas nawet ladna slonko chce sie przedostac przez chmury ale duszno jest strasznie:tak:

Witam:tak:
Szkoda, że weekend się kończy... żeby mi się jutro chciało iść do pracy tak jak mi się nie chce:baffled:

Pokażesz nam jakieś fotki z dalekich wojaży? :happy2:

Pewnie:tak: Jutro wygrzebię coś na komputerku, ale uprzedzam... nie będą super jakości, bo pogoda zawsze była do d... jak robiłam zdjęcia:sorry2:

Miłego wieczorku Babeczki:-)

reklama
Witam po krótkiej przerwie:-)

Padł nam w środę laptop i wczoraj musieliśmy kupić nowy, bo z tamtym już nic się nie dało zrobić:sorry2: Myśleliśmy, że wytrzyma jeszcze do końca roku, bo teraz mamy sporo innych wydatków, no ale nie udało się.
Poczytałam chwilę co tam u Was;-) Mam nadzieję, że nadrobię w tygodniu resztę zaległości:tak:

Tyciu przede wszystkim ogromne gratulacje:tak: Świetnie Ci poszło w tym roku, oby tak dalej;-)

Matyldo moim zdaniem podjęłaś dobrą decyzję:tak: Dasz sobie ze wszystkim radę, a na nowym stanowisku odnajdziesz się świetnie - zobaczysz:-)

Irtasiu jak najszybszego i bezproblemowego ukończenia tego kursu Ci życzę:tak: A pomysł z kośćmi w prezencie dobry:-D;-)

Kasiu biedna psinka, ale jak nie słuchała to tak ma;-):-p Pomyśl jak ładnie i świeżo będziesz miała po remoncie:-)

Wiśnia no to już prawie na mecie jesteś i wolneee;-)

Miśka udanego wyjazdu:tak:

Dobranoc:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry