Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja mam gotowanie na prąd i ciepłą wodę na prąd, bo gazu ani c.o. niet, a płacę 170zł / mc..No chyba że ta zamrażarka tyle ciagnie ????
z mamą jak idzie by ją wetknąć w naszą małą kuchnie na zamrażarkę się znalazło miejsce ale chyba bardziej była nam potrzebna w tamtej chwili.... teraz kombinujemy jak szafki przerobić i poprzestawiać wszystko by weszła ale ciężko będzie choć już jakiś plan jest ...teraz tylko będzie trzeba kogoś namówić by kupił 
Gosiu strasznie dużo za prąd płacicieJa mam gotowanie na prąd i ciepłą wodę na prąd, bo gazu ani c.o. niet, a płacę 170zł / mc..No chyba że ta zamrażarka tyle ciagnie ????
z zamrażarką 

:-)To ja tyle płace Asiu:myślę,ze przede wszystim terma,pralka,zmywarka,czajnik elektr...I tak sie jakos uzbiera.

Rzeczywiście.... jakoś z rozpędu się zakręciłam 
To może ta zmywarka tyle ciągnie skoro tak często używasz, a rodzinkę macie liczną
Terma tzn... bojler macie? czy podgrzewacz elektryczny? ja mam podgrzewacz 
my płacimy miej więcej 200zł -240 zł na 2 miesiącez zamrażarką
teraz mieliśmy np 220zł
tylko u nas jest tańsza taryfa chyba od 13-15 i od 22 do 6:00![]()
Ja w Krakowie tez miałam tańszą, w tych samych godzinach, dobra rzecz... pranie tylko wtedy puszczałam