reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gosiu,zmywarka to po pralce najlepszy przyjaciel kobiety.Moja juz ledwo dyszy,próbowała pare razy sie popsuc,ale wciąz działa;-):-):tak:.Mam nadzieję,że nie zapeszę:sorry2:.

reklama
A ja ze zmywarki rzadko korzystam, może ze 2-3 razy w miesiącu, jakoś zawsze wolę na bieżąco myć naczynia niż ładować, czekać aż się napełni, albo jak już nazbieram do niej to się okazuje że jest za dużo i i tak wtedy trzeba myć ręcznie :cool2:

Gosiu strasznie dużo za prąd płacicie :confused::szok::szok: Ja mam gotowanie na prąd i ciepłą wodę na prąd, bo gazu ani c.o. niet, a płacę 170zł / mc..No chyba że ta zamrażarka tyle ciagnie ????

Tycia oj kombinujemy:-D z mamą jak idzie by ją wetknąć w naszą małą kuchnie na zamrażarkę się znalazło miejsce ale chyba bardziej była nam potrzebna w tamtej chwili.... teraz kombinujemy jak szafki przerobić i poprzestawiać wszystko by weszła ale ciężko będzie choć już jakiś plan jest ...teraz tylko będzie trzeba kogoś namówić by kupił :cool2:

Gosiu strasznie dużo za prąd płacicie :confused::szok::szok: Ja mam gotowanie na prąd i ciepłą wodę na prąd, bo gazu ani c.o. niet, a płacę 170zł / mc..No chyba że ta zamrażarka tyle ciagnie ????

my płacimy miej więcej 200zł -240 zł na 2 miesiące :tak: z zamrażarką :tak:
teraz mieliśmy np 220zł :tak:
tylko u nas jest tańsza taryfa chyba od 13-15 i od 22 do 6:00 :tak:

:-)To ja tyle płace Asiu:myślę,ze przede wszystim terma,pralka,zmywarka,czajnik elektr...I tak sie jakos uzbiera:baffled:.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Rzeczywiście.... jakoś z rozpędu się zakręciłam :zawstydzona/y::-D To może ta zmywarka tyle ciągnie skoro tak często używasz, a rodzinkę macie liczną :tak: Terma tzn... bojler macie? czy podgrzewacz elektryczny? ja mam podgrzewacz :tak:

reklama
Dzieki wielkie.Troche jestem na siebie zla,ze wczesniej tych studiów nie zrobilam:sorry2:. Z drugiej jednak strony w tej chwili te studia daja mi tyle radości:sorry2:.Juz nie wspomne o tym,ze wyrywam sie z domu i moge spotkac sie z ludzmi:happy2::tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry