reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej dziewczyny:-):tak:!
Nuśka,udanego wieczorka:-);-).
Gosia,narobilas mi smaka na te kotleciki:sorry2:.
Aga,dzięki.Taką miałam nadzieję,że sie liczy:-):tak:.
Susu zdrówka.Fajnie,że chociaż nie masz netu to do nas zagladasz.Ściskamy Cie mocno,powodzenia w Twoich sprawach:tak:.

Jestem na drugim roku!!!:-):-):-)
Średnia z drugiego półrocza chyba 4,11.W pierwszym byla wyższa,wiec pewnie bedzie razme okolo 4,2:-):tak:.Przepraszam,że Wam tak o tej szkole zanudzam,ale taaaak się cieszęęęę!!!:-):tak:

reklama
Witam sie

Od razu przepraszam za zaniedbanie...
teraz przez ten sezon owocowy nie mam czasu nawet odetchnąć...:-( robie zapasy na zimę i do tego zawrót głowy z młodym, bo on tez chce pomagać...łeeeeehhhhh:zawstydzona/y::-(

Juz nie mogę doczekać sie urlopu..choć nie dostałam wolnego w tym terminie co mi zależało i przez to nigdzie nie jedziemy.....:zawstydzona/y::-( :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem taka zmęczona ta gonitwa, ze marzy mi sie chwila odpoczynku...no ale strasznie mi żal, ze nie pokażemy Filipowi morza....

W pracy w sumie nuda i gdybym tylko miała internet to bym sobie na lutówkach siedziała na bieżaco...bo w pracy luzy jak arbuzy...hehhee

Tycia gratulacje!!! No i masz wakacje !!!!

witam :-)

nie wiem czy kiedykolwiek o tej porze na forum byłam:confused::dry::-D:szok::cool2:

dziecko śpi:-) mąż śpi:szok::sorry2: a ja wyprasowałam sterte i stwierdziłam, ze zajrzę co u was:-)

Tycia GRATKI WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś zdolniacha i do tego ładna średnia:tak::-)

Mysia ale pychotki, mmmmm, a my wszystkie czereśnie co przywieźliśmy od teściów zjedliśmy:sorry2::-D a miałam zaprawiac:zawstydzona/y: ale za to ogórki juz sie kiszą i mąż zadowolony łakomczuch jeden;-):-D

Gosia:-D ano wiadukt jeno a taki skok cywilizacyjny:-D:-D no my mamy neostradę, na godziny bo w sumie wiecej nie trzeba tu w domu, w pracy mamy łącze radiowe i necik śmiga ze hej i pewnie dlatego mi sie wydaje, że tu w domu taaaki powoooolny:-D:-p

ok, zmykam na inne wątki zajrzec jeszcze:-)

pozdrówki dla wszystkich

Tycia GRA-TU-LA-CJEEE!!! :-D:tak::tak::tak:

Ja też chciałam w tym roku coś porobić ale jakoś czasu brak :no: Jedynie pewnie kilka kompotów wyprodukuję bo wiśnie juz dojrzały, i to wszystko. I jednak od słoików zdecydowanie wolę zamrażać, ale moja zamrażarka w lodówce to dramat - jest trochę tylko większa od pudełka zapałek :-p Marzy mi się osobna, duża zamrażarka ale taka to chyba sporo prądu ciągnie :confused: Ma ktoś może taką :confused:

Dzieki dziewczyny:-):tak:.
Rosmerta o tej porze????:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Mi tez sie marzy duza zmrazarka:sorry2:,ale nie mam gdzie jej wstawic(moze ewentualnie piwnica) i zuzycie prądu(juz płacimy ponad 500 zł na 2 miesiące:confused:)...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry