reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam... u nas też pogoda do bani, deszcz pada.... nocka tradycyjnie z pobudkami (dwoma) więc znowu niewyspaaaanaaa... bolą mnie oczy i boli mnie głowa, bo wczoraj do 22 malowałam farbą na rozpuszczalniku kratownice w garażu :baffled:
Ale mi się nie chce za robotę zabrać, nie wiem jak ja dzisiaj do 16 wysiedzę :dry:

Kasiad no jeszcaze chwila i będziesz miałą pięknie trzeba pocierpieć ale w słusznej sprawie :tak:

Irciu ja też myślałam że już smiagasz autkiem. dobrze że kociaki rosną a Jenni no musi trochę pokazać pazura w końcu to małą kobitka.

Rozalka miłęgo ciach ciach ciach

Gosia do dentysty raz dwa trzy sio

u nas robi się szaro ale jeszcze nie pada więć lecimy po szybkie zakupy na obiad. pewnie z sobótkowego grilla nici dziś wieczorem.
marzy misię już trochę upałów.

miłego dnia

hej!
Ale u nas burza była wczoraj:cool2::baffled:, no i cała noc deszczowa i taki sam poranek:confused:
Więc zamiast na spacerek wybrałyśmy się na zakupki, bo już przeceny się zaczęły. Wróciłyśmy super zadowolone:tak:
A i zapomniałam wam napisać, że obcięłam włosy;)

Ostatnia edycja:
Hejo

ostatnio cale dnie z Milena spedzamy na dworze. Pogoda wspaniala i Milena kapie sie w baseniku. Oby jak najdluzej sie pogoda utrzymala. W koncu i my mamy upalne dni. Teraz akurat robie obiad i jednym okiem zagladam na BB a drugim w gary. ;-)
Wolfia, Ty tez ''plazujesz'' w ogrodzie?

Witam:-) Ostatnio mam trochę zaległości, ale to dlatego, że szukamy domu i ogólnie dzieciaki mnie bardziej absorbują. Oliver już nie śpi tyle co kiedyś, a do zrobienia tyle samo, jak nie więcej:-p Wczoraj w końcu rozmroziłam lodówkę... a zbierałam się do tego ze 3 miesiące:sorry2: Jeszcze powinnam kafelki w łazience umyć, ale to jak mnie najdzie i pogoda się pogorszy:cool2:

Wolfia, Ty tez ''plazujesz'' w ogrodzie?
:tak: Cieszę się, że mamy w końcu słoneczko i ciepełko:-) Wczoraj za to było okropnie duszno, już nie pamiętam, kiedy tak było;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry