reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzien doberek:-)
Od samego rana robota.....wczoraj golabki, dzisiaj pierogi...i to sie nazywa urlop:wściekła/y:

Wczoraj wieczorem Jula sie tak obrzarla <mam nadzieje, ze to nie wirus zaden>
ze zarzygala sobie caly pokoj i dywanik...nawet sciany zachlapala:szok::-(

Ja się znowu tylko witam:sorry2:
Ostatnimi dni padam ze zmęczenia i nie mam już zbytnio czasu.
Na szczęście wczoraj Victor już nie miał temperatury, więc myślę, że wszystko jest na dobrej drodze:tak: Ale co to było tak na prawdę to nie mam pojęcia:-p

Miłego i spokojnego dnia:-) Mi też się taki marzy...

Witam się i zaraz zmykam.
Tonę w kłębach kurzu, to dopiero drugi dzień, a już mam dość. Całe mieszkanie mam zapylone, bo chłopaki skrobią stary klej spod płytek pcv, które leżały pod wykładziną w przedpokoju. Wszędzie brud, nie wiem, jak jak doprowadzę chałupę do porządku, bo nie mam drzwi do swojego pokoju i do kuchni :dry:

Witam:-)
Sorki ze zniklam ale ostatnio czasu mi brak:zawstydzona/y:
Jenni ostatnio daje popalic kladzie sie ponownie na podloge i spury ma coraz wieksze:baffled:
Wyrwalam zeba osemke w czwartek i do dzis wspomnienie po nim mnie boli :baffled:
W lipcu bede zdawac prawko mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem ale watpie bo dzis niewidzialam znaku STOP i przejechalabym na czerwonym swietle:zawstydzona/y:, ostatnio gosciowi nagadalam i dzis juz niemarudzil i nie warczal. Kotki juz 6 tygodni maja i czuja sie swietnie.

hej!
U nas dziś piękny dzień, gorąco i słonecznie było, teraz już się zaczyna chmurzyć, pewnie burza się zbliża:baffled:
Przesiedziałyśmy pół dnia na placu zabaw, Wiki naganiała się za starszymi dziećmi jak szalona, ledwo weszłyśmy do domu i padła jak mucha:tak::-D

reklama
Czesc :)
Pogoda nie najlepsza......
Nic mi sie nie chce.....jestem zmeczona niesamowicie po nocy...
Rozalka ta nocka chyba byla jakas pokrecona Jula caly czas budzila sie z placzem....w rezultacie pol nocki spedzilam z nia w pokoju pol lerzac kolo jej lozka...:baffled:Jestem p[olamana.....

Mezulko pojechal na rybki, wroci cos kolo 14 a ja do tej pory co mam robic....buuuuu....nudno jakos takos

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry