Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja się znowu tylko witam
Ostatnimi dni padam ze zmęczenia i nie mam już zbytnio czasu.
Na szczęście wczoraj Victor już nie miał temperatury, więc myślę, że wszystko jest na dobrej drodze Ale co to było tak na prawdę to nie mam pojęcia
Miłego i spokojnego dnia:-) Mi też się taki marzy...
Witam się i zaraz zmykam.
Tonę w kłębach kurzu, to dopiero drugi dzień, a już mam dość. Całe mieszkanie mam zapylone, bo chłopaki skrobią stary klej spod płytek pcv, które leżały pod wykładziną w przedpokoju. Wszędzie brud, nie wiem, jak jak doprowadzę chałupę do porządku, bo nie mam drzwi do swojego pokoju i do kuchni
Witam:-)
Sorki ze zniklam ale ostatnio czasu mi brak
Jenni ostatnio daje popalic kladzie sie ponownie na podloge i spury ma coraz wieksze
Wyrwalam zeba osemke w czwartek i do dzis wspomnienie po nim mnie boli
W lipcu bede zdawac prawko mam nadzieje ze uda sie za pierwszym razem ale watpie bo dzis niewidzialam znaku STOP i przejechalabym na czerwonym swietle, ostatnio gosciowi nagadalam i dzis juz niemarudzil i nie warczal. Kotki juz 6 tygodni maja i czuja sie swietnie.
hej!
U nas dziś piękny dzień, gorąco i słonecznie było, teraz już się zaczyna chmurzyć, pewnie burza się zbliża
Przesiedziałyśmy pół dnia na placu zabaw, Wiki naganiała się za starszymi dziećmi jak szalona, ledwo weszłyśmy do domu i padła jak mucha
Czesc
Pogoda nie najlepsza......
Nic mi sie nie chce.....jestem zmeczona niesamowicie po nocy...
Rozalka ta nocka chyba byla jakas pokrecona Jula caly czas budzila sie z placzem....w rezultacie pol nocki spedzilam z nia w pokoju pol lerzac kolo jej lozka...Jestem p[olamana.....
Mezulko pojechal na rybki, wroci cos kolo 14 a ja do tej pory co mam robic....buuuuu....nudno jakos takos