reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej dziewczyny!
Czyżby lato zawitało:sorry2:od rana słoneczko:tak:robię szybkie porządki i na spacer, bo nie wiadomo czy się pogoda nie zmieni za chwilę. Jutro ostatnia RP w szkole i witajcie wakacje. W piątek po południu wyjeżdżamy do rodziców, teściów i koleżanki, wracamy za 2 tygodnie. U wszystkich po 4-5 dni, tak żeby sprawiedliwie było:-)
Wieczorem muszę nas spakować:baffled:najgorsze co może być przed wyjazdem.

hejka
u mnie prawie koniec z papierzyskami :-)
za tydzień w piątek rozmowa i finito

a jaka nas dzisiaj ulewa złapała całe mokre byłyśmy z Izą hehe ale fajnie było

a zaraz jeszcze jadę spis załączników do teczki zrobić ufff

Miśka miłego wypoczynku :tak:

witam się na szybko poi internet na tej wsi działa;-):-)

teskno mi za wami, ale jak mi sie strona ładuje czasem kilka minut, albo i wcale to mi nerwy puszczaja i sie poddaje:sorry2::zawstydzona/y::dry: dzisiaj jakis lepszy dzień chyba;-):-D

Hubek własnie zasnał niedawno, obiad na dziś mam gotowy, pranie wstawione to mam chwilkę, wcinam czereśnie i czytam was:-)

może uda mi sie chociaz troszke ponadrabiac zaległości

miłego dzionka

Hej dziewczyny:happy2:..Super Justynka,że zajrzałaś:tak:.Nie możecie zmienic operatora od internetu,żeby lepiej działał?:sorry2:

Jestem w szoku,bo właśnie dziś sie dowiedzialam,że dostałam 4 z geografii u mojego wymagającego rektora:szok::szok::szok::-).Jestem w szoku:szok:.I cieszę sie,bo ta moja fajniejsza kumpela zdała:-)(bardzo ja polubilam,pomoglam jej w jednym pytaniu;-)),dostala 3 i jest przeszczęśliwa:-):tak:.Za to ta druga,mniej sympatyczna:dry:-nie zdała:no:.Czekam tylko na jeden wynik i wakacje:szok::-).Nie wiecie czy do średniej na studiach liczy sie plusy jako połówki?:sorry2:

Zdrowka dla chorowitków tak poza tym:blink:.

guten tag

ale zdolniacha z Ciebie TYCIA, wielkie gratulejszyns!

ROSMERTA pociesz sie : internet wolny ale wlasny, ja musze do cafejki chodzic:baffled:
nie mam glosu i kaszle strasznie
chyba jestem chora.nic nie pomaga (u lekarza jeszcze nie bylam)
kiedy nadejdzie lato., sila, radosc i w ogole?:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry