reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
No właśnie mysia23 przez tego linka :baffled: Ja tez go nieopatrznie kliknęłam. I zaczęło się wszystko kisić, link doklejał się do każdego posta tutaj, każdy trzeba było edytować szybko żeby go usunąć. Potem przestały mi działać niektóre programy. A w końcu mój provider odciął mi sieć, bo to ***** wysłało kilka tysięcy maili w parę godzin. A ja leniuszek jestem i nie chciało mi się antywira instalować po poprzednim formacie, więc dostało mi się za swoje :sick:

Sluchajcie,a ja nie mam pojecia skad mi sie to wzielo.Po prostu,ktoregos dnia napisalam posta i ten link figurowal na jego poczatku:baffled: .Teraz za kazdym razem jak pisze posta na BB,to on mi wskakuje i musze edytowac:baffled: .
Przepraszam bardzo za problemy,ale sama nie wiem skad mi sie to wzielo i to tylko na BB:baffled: .Co z tym zrobic?:dry: .

Tycia: Format C: :-p

Też nie masz antywira zainstalowanego? Mi niestety nie pomógł antywir ani stacjonarny, ani onlineowy i trzeba było formatować dysk... powodzenia ;-)

Moj brat sie zalamie kolejnym formatem:-D .My mezem nie znamy sie specjalnie na sprawach technicznych i zawsze wolam mojego brata mlodszego do nas.W ciagu ostatnich 2 tygodni mielismy formata juz 2 razy:szok: ..

Uuups :-D Ja dawnymi czasy sama sobie formatowałam i przeinstalowywałam Windowsa ale nie znoszę tego robić, więc robi to mój Jacek który dla odmiany to lubi :tak: Wkurza mnie tylko potem taki czysty goły system na którym nic nie mam :baffled:
Tzn. teraz już mam.. antywira! i nic poza nim heh..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry