reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witajcie..

poczytałam i niestety nie napisze, bo az mnie lek ogarnia czy czegoś nie zepsuje...bo dzis ma dzień porażek.... w ogóle to ten tydzień zaczął sie pechowo i boje sie myśleć jak sie skończy....eah...:-(:-(:-(

Czeka mnie mandacik co najmniej 300zł, w robocie problemy, w domu nie wyrabiam ze wszystkim...i jeszcze sra....e mam :zawstydzona/y::-(

reklama
Milenka nadal ma lekka goraczke. Az sie boje co moze byc jutro. Tfu, tfu.... Juz wole zeby to bylo od nadal przebijajacej sie gornej piatki, anizeli jakas choroba.
Oby w nic gorszego się nie ta gorączka nie przerodziła:tak: Tym bardziej, że znowu jakiś wirus łapie dzieciaki i zaczyna się właśnie od gorączki:sorry2: Zdrówka dla Milki:tak:

Mysiu jutro będzie nowy lepszy dzień:-) Trzymaj się i nie dawaj:tak:

Witam

my juz po mini-urlopiku, ach , jak ten czas szybko zleciał, no ale było cudnie i nawet pogoda w miare dopisała, padało tylko w jeden dzien i to tylko pół dnia;-):tak::-)
teraz zalegości w pracy nadrabiam no:baffled: i na 8 męża do szpitala musze odstawić:-(jutro zabieg.....

postaram sie w miedzyczasie ponadrabiac trochę zaległości na BB:tak:

miłego dzionka wszystkim

Cześć i czołem;-)
rosmerta super ze urlopik sie udał:tak:trzyam kciuki za jutrzejsza operacje męża:tak:
karolina77 i jak Milenka mam nadzieje ze po goraczce nie a juz śladu
mysia dzisiaj nowy dzień oby lepszy od poprzedniego:tak:
a co do sraki;-)to cholerka moje dzieciaczki tez maja juz 2 raz w ciagu miesiaca:szok:

Hejo :-):-)

przepraszam ze nie odniose sie do Waszych postow - postaram sie wszystko dokladnie przeczytrac wieczorem lub popoludniu.

Milenka byla rozpalona cala noc . Temp. 39. Najbardziej mnie dziwi ze czolo nie wydawalo sie takie gorace, stopy byly zimne, ale reszta ciala to az palila. Paracetamol nie pomagal. Teraz Milka nadal ma goraczke, a my z mezem szukamy lekarza. Nietsety lokalne Centrum Zdrowia czynne dopiero od 9.30, tak wiec nie wiem na ktora uda sie zalatwic wizyte.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry