reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ale jestem zla:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
wlasnie wyladowala mi sie komorka, a nie mam do niej pinu....a ze jest na karte to chyba nic nie moge zrobic....a wniej wszystko co potrzebuje: wszystkie terminy, nr telef, adresy i bla bla bla w niej mam.....sierota ze mnie na maksa..........:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
susumali jak masz papiery to poszukaj PUK a jak nie to idz do D1 lub D2 zy tam innej firmy i ci zrobia (chyba ) w polsce jak moj tato zapomnial to mu go odblokowali

Nuśka23 to super że tak blisko siebie mieszkamy:happy:ja też się cieszę:-D:-).A ja w Pile mam rodzine ciekawa jestem czy ich znasz?:confused:Może kiedyś jak będziesz miała ochotę to byśmy się spotkali?:tak:Byłoby super:happy::tak:Pozdrawiam.

hi hi, jakby to moja mama powiedziala, znow mam wiecej sczescia i rozumu... maz znalazl pin do komory i teraz juz sobie wbije w glowe i zapamietam na nastepny raz....;-)

Tak sobie was czytam i nie widzę Wiśni!! Co się z nią stało??
jestem jestem dość rzadko ale podczytuję na bieżąco - po prostu laski nie zawsze dadzą mi poodpisywać
cieszę się że wróciłaś i bardzo mi się miło zrobiło że o mnie pamiętasz

susumali pewnie że prawda ;-) za dobrze mi tu z Wami żeby sobie tak po prostu odejść :-)

no i dzieć starszy wstał czas na mnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry