reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
No hej.
a co to za nowy nabytek na NK widziałam?:tak:
Jak tam dzieciaczki i nasza mała panienka Jenni,łobuzuje?;-)
Nowy nabytek z NK to 5 malych piszczkow z dzisiejszej nocy przez ktore nie spalam do 4 rano:shocked2: teraz sobie chlaplam 3 redbule i jestem nowka:-)

A Jenni to juz szkoda gadac cofla sie w rozwoju o jakis rok podpatrzyla u siostrzenca i nie idzie z nia wyrobic np. jak dostaje szalu to nie patrzy czym ale musi rabnac o podloge nawet jak to bedzie szklanka itp. no i zaczela ponownie pokazywac jaka jest duza :sorry: 2 tygodnie wystarczyly aby mi sie dziecko zmienilo :shocked2:

Irtasia pewnie Jenni tak gości odreagowywała i w jakiś sposób jest/była zazdrosna o siostrzeńca,stąd to zachowanie,znane wielu mamom,gdy pojawia sie młodsze dziecie w rodzinie.Oj wiele;-) cierpliwości zycze,wszystko wróci do normy,zobaczysz.
a kotek cudny,oby mama je odchowała i dbała o nie.:tak:

Irtasia pewnie Jenni tak gości odreagowywała i w jakiś sposób jest/była zazdrosna o siostrzeńca,stąd to zachowanie,znane wielu mamom,gdy pojawia sie młodsze dziecie w rodzinie.Oj wiele;-) cierpliwości zycze,wszystko wróci do normy,zobaczysz.
a kotek cudny,oby mama je odchowała i dbała o nie.:tak:
Ona to podpatrzyla bo Oliver od siostry walil o podloge kubkami i zabawkami itp. a dzis to miala kakao w szklance a poszlo jej cos nie po nosie i walnela nia i poszla z rykiem jak ja bym jej to zrobila normalnie mialam ochote jej przylozyc bo jest coraz gorzej bo do wczoraj rzucala cukierkiem lub zabawka .

Oj,witam z wieczorka:tak::confused2:.Nie mam siły:no:.Najpierw szkola,a potem Warszawa:sorry:.Przynajmniej kupilam sobie kurteke,czapke i apaszke:-);-):tak:.
A jutro do szkoły:cool::eek:.
A wypic nie wypije:no:;-),musze miec odpowiedni nastroj;-):tak:.
Kasiu,naturalne jest to,ze sie troche stresujesz,ale na pewno wszystko bedzie ok:tak:.
Miłego wieczorka wszystkim zycze:tak:

Hej dziewczynki :-)
Ale ze mnie kiepski zawodnik do picia, wypiłam wczoraj jednego drinka, zaprosiłam Was do dalszego drinkowania, a sama zasnęłam usypiając Oliwkę :zawstydzona/y:
Ja poszłam spać, a tu takie zagęszczenie się zrobiło aż miło :happy:
Witaj Irtasia po przerwie. Jenni dojdzie do siebie, to napewno przez kontakt z młodszym :tak:
Rozalka, hasło, że faceci to kosmici bardzo mi się podoba :-D Ja z moim kosmitą też wczoraj nadawałam na innych falach (już wiem dlaczego, ja na ludzkich, a on na kosmicznych :-D) no, ale dziś już jest dobrze :tak:

reklama
witam sie:)

ja tak na chwileczke, bo zaraz jedziemy cos zjesc,
mieli przyjsc dzisiaj do nas znajomi ale odmowili
a posprzątałam cały domek dzisiaj dokładnie ...
jutro znow poniedzialek...ale mi przelecial ten weekend;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry