irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam:-)Irtasia
:-) witam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam:-)Irtasia
:-) witam
Witam
Ponownie was opuscilam bo mialam gosci byla u mnie mama ze siostrzencem , normalnie juz dziekuje bogu ze pojechali bo jeszcze pare dni i bym do glowy dostala wiecznie piski i placze normalnie katastrofa![]()

Nowy nabytek z NK to 5 malych piszczkow z dzisiejszej nocy przez ktore nie spalam do 4 ranoNo hej.
a co to za nowy nabytek na NK widziałam?
Jak tam dzieciaczki i nasza mała panienka Jenni,łobuzuje?;-)
teraz sobie chlaplam 3 redbule i jestem nowka:-)
2 tygodnie wystarczyly aby mi sie dziecko zmienilo 

Ona to podpatrzyla bo Oliver od siostry walil o podloge kubkami i zabawkami itp. a dzis to miala kakao w szklance a poszlo jej cos nie po nosie i walnela nia i poszla z rykiem jak ja bym jej to zrobila normalnie mialam ochote jej przylozyc bo jest coraz gorzej bo do wczoraj rzucala cukierkiem lub zabawka .Irtasia pewnie Jenni tak gości odreagowywała i w jakiś sposób jest/była zazdrosna o siostrzeńca,stąd to zachowanie,znane wielu mamom,gdy pojawia sie młodsze dziecie w rodzinie.Oj wiele;-) cierpliwości zycze,wszystko wróci do normy,zobaczysz.
a kotek cudny,oby mama je odchowała i dbała o nie.![]()

.Nie mam siły
.Najpierw szkola,a potem Warszawa
.Przynajmniej kupilam sobie kurteke,czapke i apaszke:-);-)
.
.
;-),musze miec odpowiedni nastroj;-)
.
.

Ja z moim kosmitą też wczoraj nadawałam na innych falach (już wiem dlaczego, ja na ludzkich, a on na kosmicznych
) no, ale dziś już jest dobrze