Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie piekne lutowe mamuśki :-) Mój malutki skarbik pojawi sie najprawdopodobniej 20 lutego 2010 juz nie moge sie doczekać narazie tylko rozrabia w brzuszku i....![]()

i zakończyć remont 
oj idzie przed chwila grad padał i sie bialo troche zrobiło za oknem;-)duzo zdrowka GOSIA
oj zima idzie.-.,..

Załapałam ostatnio dodatkową robotę i pracuję teraz po kilkanaście godzin dziennie, więc kompletnie nie miałam czasu żeby tu zajrzeć, tylkopraca, praca, praca....
I tak będzie do końca tego tygodnia... może potem uda mi się nadrobić zaległości 
i ja mówię helou!Helou!
Wpadłam dać znać, że jeszcze żyjęZałapałam ostatnio dodatkową robotę i pracuję teraz po kilkanaście godzin dziennie, więc kompletnie nie miałam czasu żeby tu zajrzeć, tylkopraca, praca, praca....
I tak będzie do końca tego tygodnia... może potem uda mi się nadrobić zaległości
Mam jeszcze chwilkę czasu w pracy teraz, więc poczytam co tam u Was...
Może jutro przy szkolnym święcie jakoś się obrobię
Na wszystkie inne strony mnie wpuszcza, a jak chcę wejść na jakikolwiek post na BB, to odrazu komp krzyczy, że strona jest zawirusowana