agusia9915
Matka wariatka
hej nie mogę się zorganizować jakoś ..ta pogoda mnie dobija i jeszcze coś innego ech..kosmici;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja tez jeszcze kozaczków dla Hubka nie mam, ale w taka pogode i wietrzysko i tak sie znim na zaden spacer nie wybieram
moze w sobotę uda sie wyskoczyc po kozaczki, chyba do Bartka jednak bo oni cos tam maja jeszcze z wyboru
o kurcze może przy bankomacie zostawił :-(Witam Was w podlym nastroju i zalamana moj maz wczoraj wybral wszystkie pieniadze z konta i zgubil portfel:-(
dobrze że ja mam kozaczki dla Emilki ale nawet o nich nie pomyślałam jeszcze by zakładaćWitam:-)
o rany Irtasia co za pech:--( ale macie jakies pieniądze jeszcze, żeby miec na życie??!
Pogoda do d... masakra jakaś, a u was Oliwieczka to sniegu napadałoja tez jeszcze kozaczków dla Hubka nie mam, ale w taka pogode i wietrzysko i tak sie znim na zaden spacer nie wybieram
moze w sobotę uda sie wyskoczyc po kozaczki, chyba do Bartka jednak bo oni cos tam maja jeszcze z wyboru
miłego dzionka wszystkim![]()

Zdrówka dla KubusiaIrtasia no pech straszny.
Mój mąż to tez taki pechowiec,ciągle coś gubi
Ale nie łam sie...
Tak wiało w nocy,że głowa mnie rozbolała od tego hałasu,po balkonach u sąsiadów różności latały
Kuba miał gorączkę i majaczył,teraz niby lepiej,ale infekcja jak nic.![]()
"a on "zostawiłem na dachu !"
byliśmy na rondzie potem na krzyżówce wiec musieliśmy łuki porobić to sobie myślę teraz po telefonach roztrzaśnięte jak nic
no ale ale się zatrzymaliśmy a telefony sobie na dachu leżą
dobrze że jego brat dzwonił bo na pewno by do domu tam nie dojechały 
my chyba po ten stolik się dziś wybierzemy R chciał wczoraj a mi się już nie chciało 
brrr nie chce mi się z domu wychodzić 

no i teraz znów szukam. W sklepach jak coś ładne to za ciasne na Oliwkę w podbiciu. Dziś rano było tak zimno, że na drogę do żłobka ubrałam Oliwkę w zimowy kombinezon, no i w tym kombinezonie i adidaskach wyglądała komicznie.