reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

no właśnie Gosia zastanawiałam się co o tej porze robisz ty na BB, pomyslnych wyników badań zyczę!!!! tez ciekawa jestem co sie urodzi:tak:, pamietam jak my czekaliśmy i jaka mielismy miłą niespodziankę :-)

miłego dnia wszystkim życzę:-)
dzięki mam nadzieje ze będą dobre :tak:

nie pamiętam kiedy tak wcześnie wstałam :sorry2:ale zdążyłam jeszcze wejść poczytać :-D

za to nabiegałam się po szpitalu bo wszystko tam zakręcone z próbkami tu zapłacić tam a po wymaz jeszcze gdzie indziej :sorry2:

reklama
Witam :-)
Cały czas w pracy nie mam kompa, więc dopiero w domu mogę do Was zajrzeć. Zabieram swojego laptopa co prawda, ale na tym moim laptopie pracowy internet chodzi jak muł, a strona BB w ogóle nie chce się załadować :no:

Dobry wieczór:happy2:

Czytam co tam u Was, ale nie mam weny i ochoty na pisanie:zawstydzona/y: Wybaczcie:sorry2: Jutro wraca mój mąż to może w przyszłym tygodniu będę bardziej chętna do uczestniczenia na forum. Zdałam sobie sprawę, że im z mniejszą liczbą osób mam do czynienia tym mniej mi brakuje ludzi, zamykam się w sobie i czuje się chyba trochę samotna:-( Na szczęście dzieci absorbują większość mojego czasu, to nie odczuwam tego zbyt mocno:sorry2:

Spokojnej nocy. Dobranoc:happy2:

Wolfia zaglądaj,zaglądaj do nas,chociaż poczytać,nie możesz tak sie izolować,bo nam będzie tu Ciebie btrakować.Widać,brak męża dokucza Ci bardzo,jeszczę troszkę i będziecie razem całą rodzinką.:tak:

Na dzień dobry fajny rodzinny duet
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=mRwbg160crw"]YouTube - Mega Wzruszajace Dziadek Z Wnuczka W Mam Talent[/nomedia]

Ostatnia edycja:
Witam:tak:
Od rana sprzątam, piorę i za chwilę idziemy na zakupy po coś na obiad. Pogoda niestety nie zachęca do spacerów, ale samo się nie kupi:-p
Wolfia zaglądaj do nas tak często jak możesz. Ja też czasem nic nie piszę tylko czytam.. szczególnie jak mnie dołek złapie pod wieczór. Taki urok życia osobno..
Miłego dnia !

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry