reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hej
Czuje się dużo lepiej...rosmerta dziekuje bardzo za telefon ..anioł nie człowiekz Ciebie:tak::-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no bez przesady... martwie się i tyle... ale super, że juz duzo lepiej sie czujesz:tak: szybkiego powrotu do zdrowia!!!!

a my dziś wybywamy z mężem wieczorkiem na kolacje i do kina :-) jutro stuknie nam 10 lat jak sie poznaliśmy:tak::-) nie wiem nawet kiedy to zleciało:rofl2:

a my dziś idziemy na odnowienie przsięgi małżeńskiej- w naszym kościele są teraz przez cały tydzień misje.jeszcze nigdy na czymś takim nie była pewnie dlatego że krótko jesteśmy w sumie małżeństwem.

a pogoda szkoda gadać- no ale trzeba iść do sklepu coś na obiad wymyśleć.

Witam!
Agusia,to straszne co Ci sie przytrafia...:shocked2:. Az trudno w to uwierzyc biedactwo:hmm:.No,nawet dyrektorka dzwoniła,szok:shocked2:.
Zdrówka:tak:.
Rosmerta,lata tak uciekaja:tak:.Ja znam Jacka 14 lat,a wydaje mi sie ,ze cały czas jestem "17-stką" ...:sorry:.Udanego wieczorka:-):tak:.
U mnie zaraz obiadek bedzie,ide nakładac .Pa!:tak:

Agusia super, że czujesz się już lepiej:-)
Współczuję problemów zdrowotnych (ogólnie), z taką historią chorób mogłabyś spokojnie wydać encyklopedię zdrowia:tak: Zdrówka życzę!

Rosmerta fajny wieczór Wam się szykuje. Zazdroszczę..:sorry:

Na wieczór mam zapowiedzianych gości i kompletnie mi nie pasuje ze względu na Gosię. Za bardzo wyboru nie mam niestety, muszę tylko jakieś ciacho kupić po drodze;-)

Hej:-)
W Irlandii leje, wieje... masakra:dry: Nawet nie mam jak się z domu ruszyć:sorry:

a my dziś idziemy na odnowienie przsięgi małżeńskiej- w naszym kościele są teraz przez cały tydzień misje.
Karola nam takie odnowienie przysięgi małżeńskiej trafiło się w Polsce podczas chrztu Olivera:tak:

Rosmerta 10 lat:shocked2: Ten czas biegnie jak szalony. My w tym roku już 5 lat jak się znamy, niedługo 6 będzie... jak my ze sobą to wytrzymaliśmy:-p;-)

Agusia to normalne, że wszyscy się martwią;-) Dobrze, że już lepiej, dużo zdrówka:tak:

Tyciu u Ciebie już obiad:szok: Ja dopiero będę się za niego brała, bo u nas tak o 15-16 jest;-) Teraz to dzieciaki dostaną jakieś owoce i przekąskę, bo dopiero 11:40 u nas:-p

Mam nadzieję, że Gosia i Hubek wyjdą z tego szybko i będą zdrowe:tak:

Lepszego samopoczucia dla tych w nie najlepszym nastroju i ogólnie miłego dnia dla wszystkich:biggrin2:

Ja znam Jacka 14 lat,a wydaje mi sie ,ze cały czas jestem "17-stką" ...:sorry:.
i tak dalej Tycia ;-):tak:ważne na ile się lat czujesz i że jest super między wami :-):tak:
a my dziś wybywamy z mężem wieczorkiem na kolacje i do kina :-) jutro stuknie nam 10 lat jak sie poznaliśmy:tak::-) nie wiem nawet kiedy to zleciało:rofl2:
Rosmerta to miłego wieczoru ;-):tak:

hej
od rana telefony ...nawet dyrektorka szkoły (wdzięczna ze nie puściłam dziecka do szkoły:shocked2::shocked2:;-)...teraz wychowawczyni ....ciągle wiszę na telefonie dzis )
Czuje się dużo lepiej...rosmerta dziekuje bardzo za telefon ..anioł nie człowiekz Ciebie:tak::-)

Fajnie Agusia że czujesz się lepiej :tak: a że tak dzwonili do Ciebie ze szkoły :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry