Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
Czuje się dużo lepiej...rosmerta dziekuje bardzo za telefon ..anioł nie człowiekz Ciebie:-)

no bez przesady... martwie się i tyle... ale super, że juz duzo lepiej sie czujesz
szybkiego powrotu do zdrowia!!!!
:-) nie wiem nawet kiedy to zleciało
. Az trudno w to uwierzyc biedactwo
.No,nawet dyrektorka dzwoniła,szok
.
.
.Ja znam Jacka 14 lat,a wydaje mi sie ,ze cały czas jestem "17-stką" ...
.Udanego wieczorka:-)
.
Zdrówka życzę!
Nawet nie mam jak się z domu ruszyć
Karola nam takie odnowienie przysięgi małżeńskiej trafiło się w Polsce podczas chrztu Oliveraa my dziś idziemy na odnowienie przsięgi małżeńskiej- w naszym kościele są teraz przez cały tydzień misje.

Ten czas biegnie jak szalony. My w tym roku już 5 lat jak się znamy, niedługo 6 będzie... jak my ze sobą to wytrzymaliśmy
;-)
Ja dopiero będę się za niego brała, bo u nas tak o 15-16 jest;-) Teraz to dzieciaki dostaną jakieś owoce i przekąskę, bo dopiero 11:40 u nas

i tak dalej Tycia ;-)Ja znam Jacka 14 lat,a wydaje mi sie ,ze cały czas jestem "17-stką" ....
ważne na ile się lat czujesz i że jest super między wami :-)
Rosmerta to miłego wieczoru ;-)a my dziś wybywamy z mężem wieczorkiem na kolacje i do kina :-) jutro stuknie nam 10 lat jak sie poznaliśmy:-) nie wiem nawet kiedy to zleciało
![]()

hej
od rana telefony ...nawet dyrektorka szkoły (wdzięczna ze nie puściłam dziecka do szkoły;-)...teraz wychowawczyni ....ciągle wiszę na telefonie dzis )
Czuje się dużo lepiej...rosmerta dziekuje bardzo za telefon ..anioł nie człowiekz Ciebie:-)
a że tak dzwonili do Ciebie ze szkoły