reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Agusia,kiedy idziesz do lekarza na jakas kontrole czy moze lekarz do Ciebie przyjedzie ? Mam wrazenie,ze troche przegieli z wypuszczeniem Cie do domu:wściekła/y:.

reklama
odnowienie -chyba dziś powinna być noc poślubna bo po ślubie to już nie mieliśmy siły.

oj było cudownie serio 5 księzy to prowadziło w złotych szatach pełno kwiatów i to błogosławieństwo przed samą przysięgą zawsze mnie powala na kolana i wzrusza.sama przysięga też super pobłogosławiliśmy siebie i mendelson na koniec. było bosko.

Witam ;-)

dziś mi się skończył limit na internet nie wiem w jaki sposób bo jak miałam brata kartę to połowy nawet nie wykorzystaliśmy :crazy: jeszcze się muszę z nim pomęczyć do stycznia ale jest tak fatalny że brak słów :cool:

w dodatku w tej chwili jak się skończył limit lepiej chodzi niż jak miałam pełen :cool:

Witam:-):-)

Rosmerta, super ze mieliscie udany wieczor.:-) Nam tez w tym roku stuknelo 10 lat.
Tycia, tak jak dziewczyny pisza -szczesliwi czasu nie licza:tak::happy:
Agusia, a jak dzis sie czujesz?
Wolfia, 6 lat to tez juz sporo:tak::tak:
Karola, swietna sprawa takie odnowienie przysiegi

reklama
dobrze ..po grypie chyba nic nie zostało mecze się z zapaleniem płuc
Tycia...kontrola dzis była telefoniczna;-)|(nie kicham i samopoczucie oki) będą mnie badać pod kontem zapalenia płuc po skończonym antybiotyku:sorry:
dzieci do domu wezmę w niedziele wieczorem:-)

To swietne wiadomosci Agusia.:-) Zycze szybkiego uporania sie z zapaleniem pluc i duzo zdrowia. :tak::tak::tak: Super, ze juz niedlugo bedzisz miala swoje dzieciaczki przy sobie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry