reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hejka!
Irtasia
no nieźle!!! Chyba rzadko się zdarza, żeby to kobitka przecinała pępowinę, więc tym większe uznanie dla Ciebie! :tak: Ja bym sie pewnie popłakała na twoim miejscu przy takim porodzie ;-)
A u nas dzisiaj wiosna :-D Poszłam z Milenką na spacerek, ale było tak ciepło, że obie zgrzałyśmy się okropnie w zimowych kurtkach.. oby tak dalej, to zaoszczędzę na grzaniu :tak:

reklama
Takie ciepło a Oli nie może wyjść na dwór :-( Mi lekarka zresztą też kazała tydzień siedzieć w domu, ale od poniedziałku niestety do pracy trzeba iść :sorry:

Witam :)

Ale sie steskniłam, szkoda ze nie jestem teraz na bieżąco z Wami :-(
ale musialam troszke zadbac o zdrowie swoje i zosi, powrociły nam infekcje, z tego powodu robimy rozne badania

a ja wyladowałam w szpitalu (związku z tym wynikiem z cytologi) mieli mi pobierac wycinek, ale po przebadaniu mnie wypuscili i skierowali do krakowa do poradni szyjki, termin mam na styczeń.

Dentysta tez mi sie uklonil, uszczrbiłam sobie kawałek jedynki

SOrki ze tak o wsyztskim na tym wątku, ale tak w skrocie chcialam napisac co u mnie.

POgoda wspaniala planujemy isc na jaks dlug spacerek po obiadku. milej niedzieli zycze :)):tak:

Witam.
Wstaliśmy o 6.00 jak zwykle,a jeszcze latamy w piżamach:-D:rofl2::-D.
Dziś wybywamy na jakichś obiadek na mieście i spacerek.:tak:

Tak mnie naszło,ciekawe co u Nuśki...

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, tylko lekko niewyspana bo w sobote zabalowalismy u szwagierki, no a wiadomo, niedziela niedzielą ale Hubek i tak wstaje jak w tygodniu:-D:rofl2:

Oliwieczka zdrowka dla Ciebie i Zosi, piekne zdjatka ze spacerku:tak: Zosia ma cudne te włoski:tak::tak:

Irtassia ty to jesteś super babka, w porodzie uczestniczyłaś:szok::-) podziwiam, no i dobrze ze wszystko dobrze sie skończyło:tak: gratulacje dla mamy i synka:-)

Hej mialao byc dzisa pięknie a jest deszczowo, za 40 minut zbieram sie do pracy, nie chce mi sie na taką pogode wyjezdzac z domku;-)

Irtasia w porodzie uczestniczyła? wow

milego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry