reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

u nas to pogoda jakby mialbyc koniec swiata - ciemno, ponuro, deszcz ciagle leje i wietrzycho wieje. Szok

Oliweczka, slicznie z Zosia wygladacie. Ostatnio rzeczywiscie mialas duzo ''przygod zdrowotnych''. Powodzenia zycze i zdrowia.:tak:

Rosmerta, swietnie ze imprezka Wam sie udala - chociaz pewnie bylo to do przewidzenia:happy:

reklama
Cześć:-)

Karolina faktycznie pogoda beznadziejna:sorry:

Tak mnie naszło,ciekawe co u Nuśki...
Też się ostatnio zastanawiałam;-)

Rosmerta świetnie, że weekend udany i Hubek prawie zdrowy:tak:

Oliwieczka jakie Wy piękne dziewczyny jesteście:-):tak: Życzę Wam dużo zdrówka i pomyślnych wyników wszelkich badań:tak:

A ja jak każdego dnia idę rozwieszać pranie, zrobić obiad, a i jeszcze odkurzyć by się przydało:sorry:

Miłego dnia;-)

i ja się przywitam;-)
ja od rana sprzatam juz okna pomyłam narazie w duzym pokoju i kurcze cos sie zachmurzyło mam nadzieje ze dzisiaj nioe bedzie padać
rosmerta super ze weekendzik udany;-)
oliwieczka fajne zdjęcia jesienne a modelki na nich pierwsza klasa
irtasia szacuneczek:tak::tak::-)

hej dziewczyny!
czy te choróbska w końcu nam odpuszczą, byłyśmy chore z Madzią, tydzień wycięty z życiorysu, dobrze, że Wiki zdrowa, odpukać w niemalowane. U mnie w szkole dzieci strasznie chorują, w tamtym tygodniu, w niektórych klasach przychodziło po 5 osób, w starszych nieco lepiej, ale też do 10 osób nie było. Dzisiaj wróciłam do pracy i nie wiem w co ręce włożyć, a jeszcze się okazało, że po lekcjach znów mam jakieś zebranie RP. Wieczorem muszę koniecznie nadrobić zaległosci:tak:

witam po 4 dniach nieobecności w końcu wróciliśmy od moich rodziców do domu- jak dla mnie od piątku do poniedziałku to długo.wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.mąz wyjechany do poznania na targi więc chata wolna do piątku.

weekend był extra naprawdę mały wyszalał się z moją mamą bo dziadek ma duży brzuch no wiecie- szybko odpada z zabaw i dyszy.

napałaszowałam się sardynkami z przystani więc na 2 tyg. mam spokój.

wy jak zwykle naprodukowałyście że ho ho.ale cieszy mnie fakt że jesteśmy wszystkie w komplecie- a teraz uciekam spać.
do jutra.

reklama
Witam:-)

Karola no to dłuuugi weekend mieliście, fajnie, że udany:tak::-) ech tych sardynek prosto z przystanii zaazdroszczę....;-)

my wczoraj pieklismy pierniki:tak::-) Hubek pomagał jak szalony i po raz pierwszy tez mógł zjesć pierniki:tak::-) jaka ulga, gdy dziecko wychodzi z alergii:rofl2::tak::-) jeszcze tylko jajko kurze, żeby przeszło:sorry:
a za oknem szaro-buro i pada:-(

milego dnia wszystkim:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry