reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Czy któraś z Was wybiera się z maluszkiem na basen??Albo może juz chodzi. Bo właśnie mamy zamiar zacząć chodzić i zbieram doświadczenia:-) ;-)

reklama
martula23 my mieliśmy chodzić, niestety okazało to się bardzo drogie, bo cały kurs kosztuje 250 zł- tj 10 spotkań po pół godziny. Jest to fajna sprawa, ale nie zapłacę za pół godziny 25 zł!!Może jak Staś będzie troszkę większy, żeby coś z tego miał np. żeby mógł się tam pobawić z innymi pluskaczami:-). Jest też tak, że można iść sobie po prostu na płytki basen- w tym samym miejscu i wtedy dziecko do lat 3 pod warunkiem ze jest pod opieką dorosłego, ma gratis. Więc narazie będziemy ze Stasiem tak chodzić. Ale czekamy na cieplejsze dni. Mogę przesłać Ci linka z tymi pływalniami dla dzieci, tam są zdjęcia i wypowiedzi rodziców. Tak naprawdę to jest to rewelacyjna sprawa, tylko bardzo droga:-(

Ach Dziewczyny musze sie pochwalic moim szczesciem...;-) mezulek wlasnie zadzwonil z wiadomoscia ze dostal awansik, a tym sposobem dostanie wiecej kasiorki....a co sie z tym wiaze to to ze bede mogla siedziec z Julcia w domku do 2latek jej zycia:-D nawet nie macie pojecia jak sie ogromnie ciesze...mialam byc tylko niecaly rok, bo dluzej nie dalibysmy rady finansowo <bez mojej MARNEJ pensji>....a teraz nie musze zostawiac jej w domku z tesciowa:-p och co mi jeszcze do szczescia potrzebne...;-)

Nuśka, super! Jak to fajnie, gdy brak kasy nie zmusza człowieka do czegoś, na co się nie ma ochoty:-)

Sto lat dla kolejnej 3miesięcznej panienki:-)

Wszystkiego naj naj dla 3 miesiecznej Julinki!!!!!!!!!!!

Nuska super! gratulacje dla meza iu dla calej rodzinki, szczegolnie coreczki!!!

reklama
Martula, ja bede chodzic z martyna na basen, ale czekam az osiagnie wage 7 kilo. bo najmniejsze kapieluszki sa wlasnie od 7 kg :nerd:

Wszystkiego naj dla Julci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry