reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
no to nici ze sklepów czoraj mój K. złowił karpia giganta i przytargał go do naszej wanny no i teraz od rana
szymek zaprzyjaźnia się z nowym zwierzakiem a po poł€dniu uroczyste oddanie wolności.

miłego dnia kochane pa

A jednak witam się dzisiaj schorowana:sorry2:
Rozłożyło mnie wczoraj po południu doszczętnie, gorączka prawie 39* i mokra noc za mną, tak się spociłam. Ledwo żyję dzisiaj, chyba jakaś grypa mnie dopadła, bo łamie mnie w stawach, boli gardło i mam gorączkę. Najgorsze, że samo się nic nie zrobi, a dzieciaki nie rozumieją, że mama chora, choć na razie są grzeczne:tak: Wstawiłam pranie, ale nie mam weny już zupełnie na nic, a jeszcze jakiś obiad wypadałoby ugotować:sorry2: Prasowanie od wczoraj leży i znowu mi się nazbiera:baffled: Mam nadzieję, że jutro będzie już znacznie lepiej:tak:

Szkoda że nie można ci trochę tego ciepła podesłać.
Karola ja też bardzo żałuje, że nie można słonka i ciepła przesyłać:sorry2: Jejku jak ten czas leci... już jesienne kolekcje będą wprowadzać:shocked2: Fajnie, że Szymciowi przypadł do gustu nowy kolega:-D Moje dzieciaki też by pewnie cały dzień w łazience przy wannie siedziały:-p

Ewcia poszukajcie opinii o hotelu w internecie,moze cos znajdziecie akurat :tak:.
Tyciu my właśnie kierujemy się opiniami i ten apartament co zarezerwowaliśmy ma naprawdę dobre noty, przystępną cenę po za 5nocy ze śniadaniem za naszą czwórkę wyszło 302e, ale nie ma w pobliżu typowo piaszczystej plaży, więc pomyśleliśmy, że poszukamy czegoś innego, ale czasem jak się czyta niektóre opinie, to nie chce się sprawdzać jak tam jest naprawdę:-p Pewnie zostaniemy przy tym co zarezerwowaliśmy, bo i tak wypożyczymy samochód, więc dojedziemy sobie na jaką plaże tylko będziemy chcieli;-)
Trzymam kciuki za wyjazd nad Bałtyk:tak: W tym roku rewelacyjnie się zapowiada:-)

Rozalko Twoje dni są policzone;-)

A ja się pochwalę, że nie karmię Olivera piersią już prawie 3 tygodnie i dzielnie to znosi:tak: W końcu mój organizm od jakichś 4lat może odpocząć, bo jak nie ciąża, to karmienie piersią, albo jedno i drugie:happy2:

Miłego dnia:-)

hej wpadam na chwile bo mam urwanie głowy z łośkami;-)
pozdrawiam wszystkich :tak::-)poczytałam na szybciocha:zawstydzona/y: co u kogo

będziemy mieli dziś gości z wielkopolski;-)...rosmerta z rodzinka :-)..sarka już nie może się doczekać a jednocześnie daje mi popalić

czesc dziewczyny!

wpadłam na chwileczke ufff tyle pracy mam ostatnio przed wyjazdem jeszcze wiecej, urop mam od poniedziałku - nareszcie :) troche Was poczytam :) jak roce z urlopiku

Musze wklepic jakies nowe zdjecia zosi bo dawno tego nie robiłam :)
pozdrowionka!

Hej :-) Ja też mam teraz czasu mało, napięty grafik, a do tego jakaś bez sił jestem przez te upały. Spać chodzę codziennie prawie z Oliwką i budzę się nie wyspana :baffled:
Urlop mam dopiero w sierpniu, a narazie sporo pracy, bo trzeba robić za siebie i za koleżanki urlopujące.
Oliwieczka, miłego wyjazdu.
WolfiA, zdrówka! Dziś już lepiej się czujesz?

no a ja dziś w nocy spać nie mogłam jakieś cięzkie powietrze było no i rano leciałam na badanie krwi.matko 4 butelki mi pobrali bo zrobiłam chyba wszystko co możliwe.
pogoda od rana cudna aż boję się weekendu bo ma być pogorszenie.

Rozalka jeszcze troszkę w największe upały się musisz męczyć :sorry2:
Oliwieczka miłych wakacji :blink:
Wolfia fajnie że łatwo poszło odstawienie od piersi :tak:i dużo zdrówka !
Agusia fajnych gości masz ;)

czesc
i ja mam ostatnio mało czasu i te upały mnie wykańczaja nie daje rady dobrze ze w pracy klime mamy ale w domu to bez wiatraka to chyba byśmy popadali taka duchota jest
w weekend ma byc nieciekawie a my zaplanowaliśmy sobie wycieczke w niedziele do Malborka mam nadzieje że chociaż padać nie będzie

reklama
Hej..właśnie leje .....siedzimy w domu...młoda korki okupuje :-p;-):-D
madzia z tym padaniem w weekend to tak nie bardzo podobno ...ma padać do niedzieli z burzami :-(:baffled:
Wolfia no gratki odstawieniowe :rofl2:
oliwieczka miłego :-)
kasiad ja tez jestem ciągle niewyspana ostatnio
rozalka dla Ciebie dziś pogoda dobra :happy2:....odpoczniesz trochę
Gosia ono fajnych gości mieliśmy :-)
karola wszystkim chyba ciężko w nocy w taki upał a wy chyba jeszcze dodatkowo pod dachem bezpośrednio ??!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry