Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wstawiłam pranie, ale nie mam weny już zupełnie na nic, a jeszcze jakiś obiad wypadałoby ugotować
Prasowanie od wczoraj leży i znowu mi się nazbiera
Mam nadzieję, że jutro będzie już znacznie lepiej
Karola ja też bardzo żałuje, że nie można słonka i ciepła przesyłaćSzkoda że nie można ci trochę tego ciepła podesłać.
Jejku jak ten czas leci... już jesienne kolekcje będą wprowadzać
Fajnie, że Szymciowi przypadł do gustu nowy kolega
Moje dzieciaki też by pewnie cały dzień w łazience przy wannie siedziały
Tyciu my właśnie kierujemy się opiniami i ten apartament co zarezerwowaliśmy ma naprawdę dobre noty, przystępną cenę po za 5nocy ze śniadaniem za naszą czwórkę wyszło 302e, ale nie ma w pobliżu typowo piaszczystej plaży, więc pomyśleliśmy, że poszukamy czegoś innego, ale czasem jak się czyta niektóre opinie, to nie chce się sprawdzać jak tam jest naprawdęEwcia poszukajcie opinii o hotelu w internecie,moze cos znajdziecie akurat.
Pewnie zostaniemy przy tym co zarezerwowaliśmy, bo i tak wypożyczymy samochód, więc dojedziemy sobie na jaką plaże tylko będziemy chcieli;-)
W tym roku rewelacyjnie się zapowiada:-)
W końcu mój organizm od jakichś 4lat może odpocząć, bo jak nie ciąża, to karmienie piersią, albo jedno i drugie
:-)poczytałam na szybciocha
co u kogo
;-)

....odpoczniesz trochę