karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
my juz zrobilysmy ogorki,a teraz Milenka bawi sie ze znaleziona w ogorkach mala gasiennica.
w domu pachnie czosnkiem i chrzanem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w domu pachnie czosnkiem i chrzanem![]()

Victor teżHubek tez uwielbia wszelkiego rodzaju robale, jest nimi zafascynowany![]()
Co i rusz mi jakieś przynosi z ogródka do domu i pokazuje
No i powodzenia na interview
Trzymam kciuki
Może w przyszłym roku jak polecę do domu na wakacje
Korzystaj póki możesz;-)
uwielbiam ten zapach przy kiszeniu ogórków![]()
zabawie gasienica sie nie dziwię - Hubek tez uwielbia wszelkiego rodzaju robale, jest nimi zafascynowany![]()
Gasienica zostala juz polozona na balkonowym kwiatku. A wczesniej Milena na kartce narysowala jej dwa kwiatki i chciala,zeby na nich robaczek sobie posiedzial. Ostatnio Milene zaabsorbowaly zaby - mniejsze i wieksze.
Dziewczyny mi na gadu napisały, że dyrekcja pzyjeżdża na zebranie, więc poleciłam. Na miejscu się dowiedziałam, że z taką inicjatywą wyszła rada osiedla, zebrała ileś tam podpisów, żeby przenieść ośrodek a lokale dać żłobkowi, żeby mógł więcej dzieci przyjąć. Wszystko wporządku, rozumiem mamy, że martwią się, że nie ma miejsc, ale oprócz rodziców pracujących potrzebujących opieki dla dzieci reprezentujemy też dużą rzeszę ludzi starszych i niepełnosprawnych, którym ciężko by się dojeżdżało do ośrodka pomocy społecznej na inne osiedle. Także będziemy walczyć o swoje, niech zapewnią nam inny budynek na naszym osiedlu a nie przenoszą na inne, albo niech dadzą jakiś większy budynek dla żłobka.