reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam poweekendowo:-)

Rozalka co ty tu jeszcze robisz??;-) myslałam, że jakieś fajne wiesci przeczytam po weekendzie....widocznie masz jeszcze czas:tak:

Kasiad juz pewnie w drodze - zycze udanego wypoczynku:-)

KArola i jak imprezka? udała sie? chyba tak, skoro wczoraj nawet nie zajrzałas, pewnie odpoczywłaś po baletach;-)

weekendzik spokojny, ale udany, odpoczełam sobie po 4 dniach pracy:-D

miłego dnia zyczę wszytskim i słonca, bo u nas w weekend deszczowo było

Hej!
Kasia, szerokiej drogi:tak:
Rozalka, też myślałam, że już po:tak:i że masz teraz 2 maluchy do tulenia,
Rosmerta, gratuluję:-):tak:

A my wróciliśmy wczoraj z tygodniowych wywczasów:-) u rodziców i teściów. zostałam sama z dziećmi, bo A. ma huk roboty i raczej na dłuższe urlopy już liczyć nie może. Przy okazji zaliczyliśmy imieniny dziadka i babci, więc obie soboty były imprezowe;-)Wiki nie chciała wracać do domu, tak jej tam było dobrze, rozpieszczana szczególnie przez teściów, moi rodzice mają jeszcze dwoje takich małych do rozpieszczania, wiec tak bardzo się nie przykładają:sorry:
Pogoda była w kratkę, ostatnie 3 dni, paskudne deszcz i deszcz, ale to co zastaliśmy po powrocie do naszego miasta zamurowało nas, połamane, powyrywane z korzeniami drzewa, powalone słupy, porozwalane bilbordy, poniszczone dachy, część miasta nie miała światła przez 2 dni, no ale w porównaniu z tym co wydarzyło sie w Bogatyni to i tak pikuś.
Biorę się od rana za pranie, bo nie wiadomo co z tą pogodą.

cześć
OJ wczoraj nie miałam czasu tu zaglądać moi rodzice byli do 18 więc chciałam ich ugościć śniadanka obiadki kawki no i wieczorem padłam.A co do imprezy matko do dziś dolą mnie nogi ledwo chodzę po schodach.bawiliśmy się do 3 rano tańczyłam jak nigdy na tych moich szpilach ale było superowo.niestety Szymek wstał jak zwykle o 8:30 więc ja też.
za to dziś boli mnie głowa a pogoda fajna więc nie wiem dlaczego.pralka walczy zaraz kończy ale jeszcze 2 czekają do wstawienie nie wspomne o sprzątaniu chaty.dziś wybieramy się do darłowa do znajomych na kawkę po południu.

miłego dnia

p.s. widziałyście co się działo w Zgorzelcu i Bogatyniu no szok aż łzy w oczach.i ci sklepikarze co sprzedawali chleb za 8zł tym powinno wszystko się zatopić.

Witam wtorkowo:-)

nooo, jakie tłumy na forum, aż nie wiem czy uda mi sie wszystko przeczytać dziś...;-):-p gdzie wszystkie zniknęły:eek:

ja jeszcze w pracy tylko dzis i jutro,a w czwartek śmigamy do Krakowa do znajomych, a w drodze powrotnej odwiedzamy jeszcze moją koleżankę we Wrocławiu i wracamy w poniedziałek, więc mamy taki przedłuzony weekend:-) mam tylko nadzieje, ze jakos zniosę tą podróż, bo mdłosci mnie nie opuszczaja niestety:baffled:

miłego dnia babencje!!! u nas pochmurniacko narazie, zobaczymy jak dalej bedzie

cześć no wyjechali chyba wszyscy- oj pogoda taka całkiem fajna na spacerek nie za gorąco nie zimno no ale ja sprzątać muszę i prać a po południu może na grzybki z Szymkiem skoczę do lasu.

reklama
my juz pierwsze gzrybobranie mamy za sobą - w niedziele poszlismy na spacerek do lasu i przy okazji troche maslaków nazbieralismy - maly słoik w occie juz jest pierwszy w tym roku:-)

kurcze wkurza mnie ze nie ma tych emotikonków w szybkiej odpowiedzi:baffled: prosze o ich zwrot w to miejsce:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry