reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej:-)

Zaglądam codziennie, ale jakoś tak ostatnio nie wiem co napisać:-p Faktycznie garstka nas teraz została, ale to i tak dobrze, że codziennie choć jeden nowy post można znaleźć;-) My w niedzielę wybraliśmy się do Heywood Gardens niedaleko nas i naprawdę nam się tam podobało i dzieciaki pobiegały:tak: Dziękuje za komentarze na n-k:tak::-)

Kasiu oby pogoda dopisała i urlop się udał, a droga minęła spokojnie:tak:

Karola a jednak impreza się udała, a miałaś złe nastawienie;-)

Miśka fajnie, że czas spędzony u rodziców udany:tak:

Mi to niewyobrażalnie szkoda wszystkich ludzi, których w tym roku dotknęły klęski powodziowe:-( Ja sama nie wiem jakbym się z tego wszystkiego podniosła, po takich stratach:sorry::-(

Rosmerta to znowu lenistwo Wam się szykuje - takim to dobrze:-p Ale korzystajcie jak tylko możecie:tak: A mdłości nie zazdroszczę, zresztą to chyba najgorszy okres w trakcie ciąży i życzę, żeby jak najszybciej Ci minął:tak:

My z mężem też byśmy się na grzyby wybrali, ale nie wiemy gdzie tu można trafić jakieś okazy:-p

Miłego dnia Dziewczyny:-)

reklama
Hej babeczki
ja wprawdzie zaglądam sporadycznie, ale tez zbyt wiele do czytania nie mam:-D to dobrze nie musze nadrabiac zaległości:-pJakos nie widze wpisu od rozalki?Czyzby...?

my maślaków nie zbieramy jedynie kurki, prawdziwki, kozaki ale z czerwonym kapeluszem i podgrzybki dębowe.a sezon grzyby już całkiem w pełni moja mama zapalona grzybiara w niedzielę jak była u nas wypadłą na 2 godziny do lasu i przyniosła 18 prawdziwków i dwie łubianki kozaków czerwonych.kurek też już mam dwa worki w zamrażarce.

U nas dziś było ciepło i duszno, aż w końcu koło 15 lunęło. Miałam dziś sporo spraw do załatwienia, więc tak jak Agusia nogi mam urobione:tak:, przy okazji wstąpiłyśmy do kosmetyczki, bo nosiłyśmy się z zamiarem przebicia uszu i jakoś się nie składało. No i dziś się w końcu złożyło. Wiki była dzielna:tak::-), pani aż w szoku była, bo ostatnio takim małym dziewczynkom( dwie kolejne klientki)udawało się tylko po jednym uchu przebić, na przebicie drugiego podobno trzeba było przyjść z wizytą powtórną. No i na początku nie bardzo chciała Wiki te uszy przebijać, no ale nasze zdeterminowanie ją przekonało:-D A mój maluch nawet niewiele się skrzywił, stwierdziła, że wczorajsze kolano, które sobie zdarła bardziej boli:-p

Miśka to czekamy na zdjęcia małej damy ;)

Rosmerta mniam zjadło by się takiego maślaczka hihi no i fajnie Ci z tym suwaczkiem :) p.s to już 3 dziewczyny co znam tu na BB mają termin na marzec :) coś owocny miesiąc będzie ;)

Madzix Emilka tez lubi grać tylko oszukuje bo wszystkie grzybki by chciała ;)

aha w piątek byliśmy na cysto z D dziś dostaliśmy wyniczki i mały zdrowy wiec to był incydent z tym zakażeniem robiliśmy jeszcze badania i w moczu wyszły wysoko leukocyty ale stawiają na to że coś z siusiaka jakiś brud się dostał do moczu i mamy powtórzyć badanie w sumie chyba jutro pojadę do przychodni po skierowanie podpytam się o szczepienia i może da skierowanie no i na 9:00 do chirurga :)

no i w poniedz jedziemy na małe wakacjonessss :D

Witam:-)

Miska pokazuj nam Wiki z kolczykami - pewnie slicznie wyglada. Ja bardzo9 lubie jak male dziewczynki juz maja kolczyki, nawet takie półroczne już:tak:

Dzięki Gosia, mi sie mój suwaczek tez podoba:-D:tak::-) a na maślaki zapraszam do naszego lasu co za domem mamy:tak::-) Gosia gdzie na te wakakcje sie wybieracie??

Agusia teraz królowa szos bedziesz:-D;-) wreszcie sobie odpoczniesz, bo wszedzie sobie podjedziesz autkiem, a tak wszedzie pieszo poginasz z Sarą i podójnie zmeczona jestes.

Kasia wypoczywaj sobie:tak:, jak pogoda?

miłego dnia wszystkim, dzis zapowiada sie słonecznie u nas:-) od jutra długi weekend mam:-)

reklama
no pogoda u nas jakoś nie zapeszać fajna.pranie walczy a że pościele to mam nadzieję że pogoda zostanie piekna i wszystko wyschnie.
Agusia autko to pikna sprawa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry