reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

Hubek wczoraj przebadany przez babcię: gardło czyste, osluchowo czysto, ale katar ma nadal i czasem odkaszlnie tak brzydko, wiec stwierdziliśmy, że przesiedzi do konca tygodnia w domu i do przedszkola pójdzie w poniedzialek dopiero - wole teraz go zatrzymac niz ma mi złapac cos poważnejszego na dłuzej.ŁAdnie zaczynamy sezon przedszkolny, nie ma co:baffled: Do tego mąz sie rozlozył i leży. wokół mnie tez sie cos kreci ale daje radę;-)ktos w domu musi byc na chodzie;-)

miłego dnia zycze

dzisiaj u nas nawet słonko, ale zimno jak nie wiem

reklama
rosmerta pewnie że zdrowie to podstawa i jak dla mnie jesteś super mama bo nie tylko Hubek ważny ale i aby nikogo nie zaraził on. ja pewnie też tak będę robić.

no ja ten dzień przechodzę cieżko na maxa sprzątnieta chata teraz pierwsza kawa i 1 ogórek małosolny0 nie mogę nic przełykać.co chwilę chlipam bo iwdzę jak Szymek płacze.no koszmar.teraz zaczyna się leżakowanie.oj buuuuuuuuuuu

Karola głowa do góry, Szymek radzi sobie napewno lepiej niż mama:sorry2: napewno zajał sie zabawą i zapomniał o reszcie. Zobaczysz, że szybko polubi przedszkole, kolegów, koleżanki:tak:tylko daj mu wsparcie i bedzie ok:tak:

byłam na chwilke w domu zobaczyc te moje choruszki - Hubek już dzisiaj super, lekki katarek tylko został, zero kaszlu. Mąż tez juz lepiej, temperatury nie ma już, lezy i odpoczywa (taki to ma dobrze;-)).
Mijaja mi wreszcie te mdłości paskudne i zaczynam normalnie jeśc, tzn nie tylko bułki z zółtym serem i ketchupem:zawstydzona/y: ale za to mam ochote na rózne śmieciowe żarcie:dry: staram sie nie ulec pokusie...

Rosmerta ja miałam tak samo wszystko śmieciowe mnie kusiło ale jak kusiło robiłam sobie sama hihi wtedy wiadomo co jesz ;) no i zdrówka dla chorowitków !

Rozalka kurcze biedna mała :(

ja nie wiem co mojemu ale wyszło mu cos na buzi i drapie się skubany i wyrywała sobie włosy z głowy może tez alergie na coś siet siet siet !

Karola głowa do góry Szymek na pewno byl grzeczny pewnie już wyruszyłaś po niego do przedszkola ;)

Aha i gratki dla wszystkich przedszkolaków :D mam nadzieje że wszystkie dzieciaczki były grzeczne i dzielne :)

Szkoda że Emilka sie nie dostała :( ale chce chodzić na balet wiec szukam czegoś blisko i tanio choć połowę ma dziadek sponsorować i dokładać bo na razie to w domu tańczy właśnie balet z dziadkiem a on na kręgosłup nie wyrabia hihi ;)

Hej:-)
Ja tylko na chwilkę teraz:sorry2:

Trzymam kciuki za wszystkie dzielne Przedszkolaki i ich Mamy:tak: Niektóre to już zaprawione i zadowolone na całego, ale te które idą pierwszy raz też będą, jak nie dziś, to w najbliższym czasie na pewno:tak:

Gosiu świetna sprawa z tymi zajęciami baletu, tym bardziej jeżeli Emilkę to kręci;-) Owocnego szukania i niedrogiego rezultatu;-)

Miłego dnia:-) Zajrzę jeszcze wieczorem:tak:

Heja

Gosiu, bardzo dobry pomysl z baletem. Na pewno bedzie to duza korzysc dla Emilki - pewnie nie bedzie miala wad postawy, wesolo bedzie spedzac czas i pozna nowe dzieci. Zycze Ci zeby Dominik nie mial alergii.

Rosmerta, super ze juz przechodza Ci mdlosci. Zdrowia dla Huberta i dla meza.

Dziewczyny pomocy! Zapomniałam jak sie wystawia zestawy na allegro(duzo zdjęc, a pod kazdym podpis-opis ubranka)Próbuje i nic. wiem ze było juz o tym ze 100 razy ale mam blokade:zawstydzona/y:Pamietacie gdzie to było? Moze jakis odnosnik albo wskazówka?Wiem ze kiedyś robiłam to bez zadnego fotosika, tylko jakies kopiuj /wklej. dzieki

Co do baletu to się zobaczy jak nie on to basen bo do baletu wszędzie od 4 lat chcą przyjmować albo mi daleko jak od 3 będę dzwonić koło nas ale też pisze że od 4 roku życia zapytać nie zaszkodzi czy są wolne miejsca ;) na basen też chce chodzić a to też mi bardziej pasuje bo płacić z góry nie muszę a jak zdrowa to idę a tak przepada kasa na co mnie nie stać by tak wydawać a ona by nie chodziła teraz mieliśmy iśc w poniedz ale była przeziębiona wiec sobie odpuściłam by iść

no ale balet jej marzenie wiec zobaczymy czy się uda :)

Madzix zdjęcie ja zawsze wrzucam przez image lub fotosik i tylko wklejam ten kod np w image co pisze kod HTML

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry