reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witajcie

ja chyba zaczynam miec hustawke hormonow - ryczec mi sie chce. Moze dlatego ze ciagle mysle, jak Milenka w przedszkolu. Szok. Zaraz ide na shopping zeby jakos to odreagowac.

Udanego dnia dziewczyny

reklama
hej..ogólnie jestem rozbita ..mała w przedszkolu...dziś kontrola u endokrynologa z młodym ..ech ..spać mi się chce:rofl2: to se pogadałam:rofl2:
Gosia wspóczuje bólu..mnie tez boli i Kondzia ząb ale terminy takie :baffled:
Karolina cierpliwości :-)..niech rośnie zdrowo

Hej:-)
W końcu jakieś słonko świeci:-) Wczoraj byliśmy w centrum Dublina w ambasadzie, bo Oliemu się już paszport skończył:sorry2: Najgorsze, że będziemy tam tak jeździć i wyrabiać ten paszport co rok, do momentu aż nie skończy 5lat, bo zmienili przepisy:wściekła/y: No ale trudno, trzeba to przeżyć, dobrze, że chociaż Victor ma na 5 lat:sorry2:

Gosiu ale nigdzie nie da się nic państwowo zdziałać? W całym Poznaniu? Toż to nie do pomyślenia:crazy: Ja wiem, że akurat do dentysty to potrzeba niezłych funduszy, zwłaszcza prywatnie:sorry2: Nieważne w jakim kraju:-p Obyś szybko trafiła na fachową pomoc:tak:

Karolina cierpliwości, bo 27. już lada dzień;-) Choć domyślam się, jak nie możesz się doczekać:tak: Na razie udanego shoppingowania i kup sobie coś fajnego, to odreagujesz:tak::-)

Agusiu samych dobrych wieści na wizycie życzę:tak:

Karola będzie dobrze:tak: A Szymciu po Twoim wyjściu się uspokaja i bawi się w przedszkolu? Jeżeli tak, to nie masz się czym martwić, bo jemu tam dobrze i na pewno mu się podoba, tylko jeszcze musi się nauczyć rozstać z Tobą:happy2: Oboje się tego musicie nauczyć;-) Powodzenia, trzymam kciuki:tak:

Miłego dnia:-)

Witam:-)

całe szczęście dzis juz piatek, bo chociaz dwa dni odpoczne od tych porannych emocji:sorry2:pewnie w poniedziałek bedzie jeszcze pogorszenie po tych wolnych dniach, ale jakos przezyjemy...

moje dziecko wczoraj spało juz o 19:szok: tak długiego wieczoru to ja nie miałam od 4 lat:-D

milego dnia babencje! i niech słonko wreszcie zagości, bo jesiennej pogody mam juz dosyć!

Witam :)

Wolfia nie da się jak kasy nie masz nic nie przyspieszysz dzwoniłam już wszędzie i wszędzie są terminy wczoraj mój dzwonił do jednych to terminy mają na kwiecień haha czyli lepiej zaplanować wyrwanie zęba do przodu najlepiej z rocznym bo pół to już mało wyprzedzeniem ;) a prywatnie to powiedzieli 600zł

ratuje się apapem ale ile można :/

Hej:happy2:
Pada, pada, pada... pogoda nie najlepsza na spacery:sorry2: A my co rano w tą i z powrotem :sorry2: Chyba trzeba będzie pomyśleć o drugim aucie, ale to planowaliśmy na przyszły rok jak już skończymy 24lata, żeby opłaty były mniejsze, a teraz pozostaje jeszcze się jakoś przemęczyć:tak: To i tak, że jeszcze bardzo zimno nie jest, bo zimą już może nie być tak fajnie:baffled: W dodatku wszyscy jesteśmy podziębieni, tzn. najbardziej to ja i O., bo dzieciaki się dzielnie trzymają na razie:tak: Oby przez weekend i one nic nie załapały i się podkurowały witaminkami, żeby przyszły tydzień zacząć równie dobrze jak ten - przynajmniej w ich przypadku;-)

Gosiu naprawdę szkoda, że nic się nie da zrobić bez $:-( A może poszukaj w jakichś mniejszych miejscowościach pod Poznaniem:sorry2: Sama nie wiem co Ci doradzić, bo przecież ile możesz ciągnąć na lekach przeciwbólowych:sorry2:

Rosmerta obyś sobie przez weekend odpoczęła i odespała;-) Mimo tych nieszczęsnych, porannych awantur są też i plusy przedszkola jak np. długie wieczory:-D

Miłego weekendu Dziewczyny:-)

WolfiA no ja się o niego w przedszkolu nie martwię tylko to rozstanie i poranek w domu serce pęka bo ile można oglądać cierpiące własne dziecko jak małę ślepka patrzą i mówią że nie rozumie dlaczego taka zmiana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry