reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam

dzis zabiegany dzien, bo zaraz sie urywam na kolejny masaż z ta moja rwą, w pracy troche zapieprz, a popołudniu mamy wizytę u gin - znowu zobacze moje malenstwo, ech.. doczekac sie nie mogę:rofl2:

miłego dzionka wszystkim!!!!

Agusia spoko nie dałam dziś nadal odciągam kurka ma wielkie problemy z zębami aż wyć mi się chce taki pojeb...ten nasz kraj że bez pieniędzy ***** się zrobi

termin dopiero mam za miesiąc chyba ze umierać będę to pożyczę kasę i pójdę prywatnie

już mi powiedziała babka że dolne ósemki wyrywać będą na 2 razy coś tam ciąć itd i mam wiedzieć że korzenie idą w nerwy i grozi to paraliżem języka to mnie krowa pocieszyła a krowa bo taka wredna baba że mnie ****ła czemu teraz idę z ósemką ...ale jak mnie boli od 5 dni to skąd ja mogłam wiedzieć wcześniej że będę musiała mieć wyrwane? w sumie i tak zapisała mnie na inne ósemki te wykruszone w ciąży a z tą bolącą nie wiem na co będę czekać chyba aż odkorkuje ;) stwierdziła że ona wychodzi dlatego boli a ja czuję że coś się z nią dzieje wyjęłam lekarstwo bo mi włożyła i widzę że tam kawałek zęba pod dziąsłem odłamany :/ wiec pewnie się psuje pod spodem

już nie wiem co mam robić :/

Rosmerta powodzenia na wizycie :)

Gosia współczuję bólu zęba oj cięzka sprawa.no ale niestety taki kraj w sumie to sami wszyscy jesteśmy winni każdy smaruje lekarz bierze a każdy do dobrego się szybko przyzwyczai.

ja jutro muszę oddać auto na cał dzień do mechanika-już wymyślam jak po małego pojechać do przedszkola.

poranna sytuacja bez zmian ale to inny wątek.

Gosiu, slow brakuje na taka sytuacje. A bolu zeba wspolczuje. Mam nadzioeje, ze albo przestanie Cie tak cholernie bolec, albo trafisz na jakiegos dentyste ktory Ci pomoze.

Rosmerta, Ty pewnie juz po wizycie, a ja mam dopiero 27go bo moja gin jest na urlopie. Jejciu, musze sie uzbroic w cierpliwosc.

Hejka Babeczki.
Ale sie nie wyspałam,nie dośc,że mała jakoś częściej jadła,to Kubula 2 razy sie posiusiał i cos tam przez sen o jabłka płakał,no przedszkole odreagowuje,ale wytrzymamy.
Agusia jak Sarcia?
miłego dnia .

Witam:-)

po wizycie ok :-) Karolina cierpliwości, ale wiem, jak to jest, juz by się chcialo wiedziec wszystko;-)

Gosia wspólczuje sprawy z zebem:-( wyobrazam sobie jaki to ból... a sprobuj gdzies na akademii medycznej moze, keidys moznabyło tam z darmo zrobić zeby w ramach praktyki studentów:tak: ale coi jak i gdzie to niestety nie wiem, musiałabys sama poszukać

miłego dnia!!!

reklama
Rosmerta no właśnie dzwoniłam i gadała babka że studenci są ale tylko przy płatnych wizytach mam dzwonić na nfz dała mi numer ale nikt od 8:00 nie odbiera zajęte :baffled:

liczę że mi przejdzie ten ból i pójdę na ten termin :sorry2:

JEjku ale leje :baffled::baffled::baffled:

Karolina szybko zleci :) za wcześnie też nie ma co iść ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry