reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Cześć,
no dziewczyny imponujace wyniki w odchudzaniu macie brawo
Duzo zdrówka dla MIlenki
Miśka super wakacje pewnie się wracać nie chciało :)
rosmerta zdrówka teraz szczególnie musisz dużo dbać o siebie ja tez przeziębiona jestem byle maluchów nie pozarażać
agusia no to "wesoły dzionek miałaś" mi tez coś ostatnio w aucie charczy ale u mnie to chyba niestety amortyzatory

reklama
Hej:-)
U nas za to od kilku dni bardzo ciepło i słonecznie:-) Na koniec lato nas zahaczyło:-D Jak dla mnie wszystko super, byle by nie padało, bo jakoś nie mam weny chodzić w deszcz do tego przedszkola:sorry2:

Jak tak patrzę na Wasze osiągnięcia w utracie kilogramów, to jestem pod ogromnym wrażeniem:tak: Madzix, Tyciu, Gosiu i Kasiad ogromnie gratuluję:tak::tak: Ja się muszę wziąć w garść i jakoś zabrać za siebie... madzix jaką Ty masz mądrą rzecz nad suwaczkiem: Komu się chce, zawsze znajdzie sposób, komu się nie chce zawsze znajdzie powód...
A u mnie niestety masa powodów, zamiast sposobów:sorry2: A czy Wy dziewczyny stosujecie tylko diety czy i jakieś ćwiczenia fizyczne?

Rosmerto i Tyciu dużo zdrówka dla Was:tak:

Miśka oj pewnie wracać się nie chciało z takiej "raju";-) Pochwal się jakimiś fotkami z wakacji:tak:

Szkoda, że Hubcio i Milenka rozchorowali się na starcie i nie mogą chodzić do przedszkola:-( Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zaczną na nowo swoją przygodę z przedszkolem, dużo zdrówka dla nich!:-)

Karola
głowa do góry, będzie dobrze, zobaczysz... za jakiś czas nasze Smyki będę pytały kiedy do przedszkola:tak: Kiedyś to trzeba przeżyć, a ja wolę teraz niż później:sorry2:

Miłego dnia:-)

Hej, a ja jeszcze nie zdążyłam poprać garderoby, a tu dziś znów wyjazd do rodziców, nie chce mi się jak nie wiem co. Po tych wojażach odpoczęłabym w domu. Artur jednak nie chce kolejnego weekendu spędzać w domu, ciągnie go do rodziców, tym bardziej że byliśmy ponad miesiące temu. Marzą mu się tak naprawdę rybki;-)No nic pakuję jakieś ciepłe fatałaszki, bo mi tu strasznie zimno, a podejrzewam, że na Pomorzu pogoda będzie do bani.

Witam
w końcu mały śpi wiec mogę coś skrobnąć choć Emilka mi nie daje taka marudna
ciemno się robi a miałam wyjść jeszcze z nimi na spacer wiec kiepsko to widzę

Wolfia ja tylko dieta o ile to można nazwać dietą bo w sumie ostatnio słodkie wcinałam ale co się okazuje @ przyszła może to dlatego za mną coś chodziło a pierwsza od porodu wiec i nerwowa byłam jak diabli i ciągle coś słodkiego wcinałam hihi

choć z małym to w sumie mi gimnastyki nie brakuje bo ciągle chce na ręce wyszły mu teraz górne jedynki wiec marudzi tak ze tylko z nim po domu spaceruje bo inaczej płacz

nic zmykam sprzątać bo nie wyrabiam mały ciągle na rękach chce być a ja nie mam przez to kiedy wszystko porobić

Witam

Wszystkim mamom i dzieciaczkom zycze udanego tygodnia. A tym dzieciom , ktore ida do przedszkola zycze samej radosci i malo placzu. A mamom duzo sily.
My dzis nadal w domu - Milena jeszcze troche kaszle. Ciekawe czy po przerwie bedzie chciala isc do przedszkola - na razie chce, ale czas pokaze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry