reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)

byłam wczoraj na pogaduszkach wieczornych z kumpelkami i odrazu odzyłam:-) chyba osttanio za mcno przykleiłam sie do kanapy wieczorem przez to złe samopoczucie, pora to zmienic, bo jak wyszłam do ludzi, to energia wróciła:-D

dzis kontrola u gin - doczekac sie nie mogę:rofl2:

miłego dnia wszystkim!!!

Hej dziewczyny !
Przepraszam,ze tak malo sie ostatnio udzielam. Czytam troche w pracy, nieraz nawet chce cos skrobnac,to nie moge sie zalogowac przez telefon :sorry:.
Jak ogladalam zdjecia z chrztu Hani ,to miałam własnie wrażenie ,że cały tata. Myslalam,ze mi sie zdaje ;-):tak:. Fajnie sie dzieciaki podzieliły,bo Kubus cała mama :-):tak:.

reklama
Witam:-)

na wizycie wszystko ok, dzidzius troche sie schował w kąciku ale jakos dąło się do obejrzeć:tak: nie miesci sie już caly w kadrze, rosnie prawidłowo, wszystko w porządku:-) na poznanie płci jednak sie nie zdecydowałam, zawsze mozna się jeszcze dowiedzieć, narazie bedzie niespodzianka, moze zmienie zdanie jak nie wytrzymam przy nastepnej wizycie:-D
mam tylko troche mało wód płodowych i dzidzius troche scisniety, ale nic groźnego, mam po prostu wiecej leżeć sobie w ciągu dnia to wszystko sie unormuje:tak:

a mój przedszkolak dziś w stroju galowym szedł:-) mamusia dumna cała:rofl2:

miłego dnai wszystkim!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry