Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..czasu brak i siły..dobrze ,ze ta godzina zmieniona bo choć organizm oszukuje ,ze (jasno ;-))mam czas na kompa.....współczuje.I jak?Ja dziś idę z moim staruszkiem psem do weterynarza, jest w kiepskim stanie, bardzo kiepskim... boję się, że będę musiała podjąć trudną decyzję :-(
ojej MYSIA wspolczuje...ale chyba tez wybralabym znieczulenie ogolne coby FILIPEK za bardzo sie cala sytuacja nie stresowal. a co do tv Lusia ostatnio tez chce zebym podglosnila telewizor i nie wiem czemu mam wrazenie ze gorzej slyszy...hmmm daje mi to do myslenia...
KASIAD powodzenia dla pieska, mam nadzieje ze nie bedziesz musiala podjac trudna decyzje...
siedze w pracy jeszcze pol godzinki a potem do domciu i mam 2 dni wolne, a ze jutro przedszkole zamkniete zrobie sobie tez takie wagary z Lusia jak Ty KAROLA, i tez sie ciesze, tylko mam nadzieje ze Lusiek nie bedzie marudzil bo ostatnio kazdy powod jest dobry do marudzenia niestety...a i moja cierpliwosc niestety jakos mniejsza.......