Dziękujemy pięknie za życzenia i dołączamy się do życzonek dla pozostałych 4-miesięczniaczków
Miśka 5: ja bym poprosiła o zwolnienie tego lekarza, który najprędzej Ci je da... może to być zarówno lekarz pierwszego kontaktu, ginekolog, jak i pediatra. Myślę że sama będziesz wiedziała, który z tych do których chodzisz jest najbardziej ludzki i zrozumie Twoją sytuację.
nuśka: Przykro mi bardzo z powodu śmierci babci... potrafię sobie wyobrazić to co czujecie :-(bo sama ze swoją babcią jestem bardzo mocno związana, chyba nawet bardziej niż z matką
stanki3: Okropnie smutno mi się zrobiło po tym co przeczytałam i też mi to chodzi cały czas po głowie :-( Straszna tragedia... takie maleństwo i już bez mamusi, do tego taka bieda w domu że maleńki nie ma śpioszkow:-

-

-

-

-

-

-( Ja też chciałabym jakoś pomóc... koniecznie napisz jak już odwiedzisz tego chłopaka, może uda Ci się jakiś wywiad mały przeprowadzić: czego potrzebuje, jak to wszystko u nich wygląda, jakoś nie potrafię przejść spokojnie koło takiej tragedii :sick:
Cholewcia, a akurat w sobotę była u nas Kariona (siostra męża) która za 2-3 tygodnie urodzi chłopca i oddałam jej całą reklamówkę ciuszkó nadających się dla chłopczyka, szkoda...
Stanki, mam taki pomysł żebyś napisała o tej sytuacji na forum Niemowlęta. Nasze lutowe dzieciaki są niewiele starsze od tego biednego maleństwa i nie powyrastały jeszcze z rzeczy które możnaby przekazać, ale może są na BB inne mamy, które mają już niepotrzebne zabawki, może pozostały im jakieś zapasy pieluch itd... myślę że znajdzie się wiecej osób chcących pomóc, to chyba nie jest zły pomysł? Mogłabyś im na priwie podać adres do tego chłopaka, na pewno bardzo by się ucieszył gdyby dostał taką pomoc.