Dzięki Gosia. To ja musze isc do Zusu po jakies zaswiadczenie? Długo się na nie czeka?
Przysyłaja poczta w ciągu miesiąca ja dostałam po jakis 2 tygodniach
moze u ciebie będzie szybciej ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Gosia. To ja musze isc do Zusu po jakies zaswiadczenie? Długo się na nie czeka?
moze u ciebie będzie szybciej ;-)Dzięki, Gosia, widzę, że muszę się za to na poważnie zabrać.
Dziś idę do Skarbówki po zaświadczenia za 2005 i 2006 rok. Z tym za 2005 rok to musze się spieszyc, bo mam jeszcze tylko 10 dni na złożenie wniosku do UM po miejskie becikowe, z resztą mogę jeszcze trochę poczekać.
bo byłam zanim ludzie ruszyli po to wszystko
Ale jak tak się chodzi i załatwia co dziennie gdzieś po jakieś zaświadczenie i do odbioru każde w innym terminie i każde gdzie indziej to aż sie odechciewa
aż czasem współczuję kobietom które mają np. 2 dzieci nie maja z kim je zostawić i jeszcze autobusami muszą jeździć po całym zakorkowanym poznaniu
na bilety fortuna i dostaną głupie 50 zł miesięcznie rodzinnego na dziecko o które muszą się prosić 
Po co chodzilyscie do Skarbowego?![]()

Ja zaświadczenie za 2005 rok musiałam odebrać po tygodniu a za 2006 dali mi później na miejscubo byłam zanim ludzie ruszyli po to wszystko
Ale jak tak się chodzi i załatwia co dziennie gdzieś po jakieś zaświadczenie i do odbioru każde w innym terminie i każde gdzie indziej to aż sie odechciewa
aż czasem współczuję kobietom które mają np. 2 dzieci nie maja z kim je zostawić i jeszcze autobusami muszą jeździć po całym zakorkowanym poznaniu
na bilety fortuna i dostaną głupie 50 zł miesięcznie rodzinnego na dziecko o które muszą się prosić
![]()
) i zwyklym listem
.A jakby tak zginely w transporcie,to nikt by mi grosza nie oddal.Mysle,ze raczej juz nie bede kupowac nic z linii BB
.