reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzięki, Gosia, widzę, że muszę się za to na poważnie zabrać.
Dziś idę do Skarbówki po zaświadczenia za 2005 i 2006 rok. Z tym za 2005 rok to musze się spieszyc, bo mam jeszcze tylko 10 dni na złożenie wniosku do UM po miejskie becikowe, z resztą mogę jeszcze trochę poczekać.

Dzięki, Gosia, widzę, że muszę się za to na poważnie zabrać.
Dziś idę do Skarbówki po zaświadczenia za 2005 i 2006 rok. Z tym za 2005 rok to musze się spieszyc, bo mam jeszcze tylko 10 dni na złożenie wniosku do UM po miejskie becikowe, z resztą mogę jeszcze trochę poczekać.

Ja zaświadczenie za 2005 rok musiałam odebrać po tygodniu a za 2006 dali mi później na miejscu :tak: bo byłam zanim ludzie ruszyli po to wszystko :-D Ale jak tak się chodzi i załatwia co dziennie gdzieś po jakieś zaświadczenie i do odbioru każde w innym terminie i każde gdzie indziej to aż sie odechciewa :wściekła/y: aż czasem współczuję kobietom które mają np. 2 dzieci nie maja z kim je zostawić i jeszcze autobusami muszą jeździć po całym zakorkowanym poznaniu :szok: na bilety fortuna i dostaną głupie 50 zł miesięcznie rodzinnego na dziecko o które muszą się prosić :crazy:

Ja zaświadczenie za 2005 rok musiałam odebrać po tygodniu a za 2006 dali mi później na miejscu :tak: bo byłam zanim ludzie ruszyli po to wszystko :-D Ale jak tak się chodzi i załatwia co dziennie gdzieś po jakieś zaświadczenie i do odbioru każde w innym terminie i każde gdzie indziej to aż sie odechciewa :wściekła/y: aż czasem współczuję kobietom które mają np. 2 dzieci nie maja z kim je zostawić i jeszcze autobusami muszą jeździć po całym zakorkowanym poznaniu :szok: na bilety fortuna i dostaną głupie 50 zł miesięcznie rodzinnego na dziecko o które muszą się prosić :crazy:

No ja na szczęście do Skarbówki mam 15-20 minut drogi spacerkiem. Byłam z Oliwką w wózku i Pauliną, ale bez Pauliny też bym dała sobie radę. Tylko trochę się bałam, bo Oliwka zaczęła mi ostatnio głośno piszczeć w sklepach tak długo aż nie wyjdzemy na zewnątrz. Ona sobie zabawę robi, a wszyscy ludzie się gapią.
Mi kazali się zgłosić po 4 dniach po zaświadczenia, bo Tomek prowadzi działalnośc gospodarczą, gdyby nie prowadził, wydaliby zaświadczenia na miejscu.

Wczoraj dotarły do mnie body BB.Generalnie nie jestem zadowolona z jakosci.Estetyka srednia.Za przesylke placilam chyba z 6 czy 7 zl,a ciuszek przyszedl w kopercie(znaczki za 1,5:wściekła/y:) i zwyklym listem:no:.A jakby tak zginely w transporcie,to nikt by mi grosza nie oddal.Mysle,ze raczej juz nie bede kupowac nic z linii BB:no:.
Nie jestem raczej z tych marudzacych,ale serio zero rewelacji...:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry