reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Okropne, niektóre matki są nieodpowiedzialne. Adres źle się wkleił, ale skopiujcie sobie sam odres od "http" do "14179" włącznie i wklejcie sobie w pasek adresowy.

Nawet nie wiem czy jest sens komentować takie postępowanie... tak się nie powinno w ogóle dziać... ale niestety tak już jest na tym świecie:eek:

Wysłałam dziś Tomka po Pampersy 4 do Tesco, bo zapomnieliśmy kupić w Carrefourze, no i przy okazji miał dokupić jeszcze kilka Bobofrutów 300 ml jabłkowo-bananowo-marchewkowych powyżej 6 miesiąca.
No i kupił. Pampersy 4+, których nie lubię, bo są za grube w kroku i 5 Juniorfrutów o takim smaku jak wyżej, z tym, że są powyżej 12 miesiąca :unibrow:

Myślicie, ze mi to wymienią w punkcie obsługi klienta? Pwnie ceny i tak są te same :confused::confused::confused:

reklama
Wysłałam dziś Tomka po Pampersy 4 do Tesco, bo zapomnieliśmy kupić w Carrefourze, no i przy okazji miał dokupić jeszcze kilka Bobofrutów 300 ml jabłkowo-bananowo-marchewkowych powyżej 6 miesiąca.
No i kupił. Pampersy 4+, których nie lubię, bo są za grube w kroku i 5 Juniorfrutów o takim smaku jak wyżej, z tym, że są powyżej 12 miesiąca :unibrow:

Myślicie, ze mi to wymienią w punkcie obsługi klienta? Pwnie ceny i tak są te same :confused::confused::confused:

Powinni oddać ci pieniążki raczej nie wymienią :tak: ja kilka razy oddawałam z tym ze np. słuchawki i wystarczył paragon :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry