reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

U mnie też żaluzje zasłonięte, wiatrak włączony, ale nad nami strych, a na dachu blacha to wyobraźcie sobie jak się tam nagrzewa.

Gosia chyba też muszę tych kąpieli spróbować.

reklama
A mi narobilyscie checi na wspolna kapiel z Kondziem;-).
Konrad rowniez zrobil sie bardziej towarzyski.Lubi gdy ktos przy nim jest,kiedy sie do niego gada,wyglupia z nim lub chocby trzyma za raczke:tak:

Witam Was kochane!!!!
a ja w te upaly wracalam z LAilusia pociagami dodomciu z odwiedzin u babci!!!!! od wyjscia z jednego domu do wejscia do drugiego 11 godzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jakos sobie poradzilysmy!!!! jestesmy z powrotem!!!!
Moje Serduszko LAila byla baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dzielna!!!!!:-):tak:
wiecej opowiem jak sie wdroze w powrot i w BB.

Cześć wam dziewczyny.Ale żeście naprodukowały chyba nigdy tego nie nadrobię.Nie stety nie mam dostępu do netu ,bo jesteśmy z Maciusiem na wakacjach u mojej mamy.Pozdrawiam was gorąco i wsztstkie dzieciaczki.:-):-):-):-)

Ostatnio pisałyście dziewczyny o kobiecie co urodziła dziecko i była pijana a ostatnio mówili o narkomance co urodziła dziecko :no: ja bym takim kobietom zaszyła du... żeby juz więcej nie mogły mieć dzieci :no: tyle kobiet się stara o dziecko i nie mogą miec tyle dba o siebie przez całą ciąże i rodzą chore lub nie mogą donosić ciąży a taka zajdzie ćpa lub chleje i donosi a konsekwencje tego poniesie tylko dziecko :crazy: brak słów ...

reklama
Mam pytanie do mam z Niemiec:

Irtasia i Susu: napiszcie mi po ile jest u Was opakowanie sucharków dla dzieci powyżej 6 miesiąca? Czy produkowane są przez HIPPa? Jak macie możliwośc, to proszę o fotkę jak wygląda opakowanie.
Poproszę znajomego, żeby mi przywiózł z Niemiec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry