reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
susu bo za naszych czasów ich nie było i ja też nie słyszałam, dopiero Jacek mnie uświadomił co to Miś i Margolcia :happy2: To są proste pioseneczki, bardzo sympatyczne, śpiewane niby przez małą dziewczynkę i przez misia. Bardzo wpadające w ucho i proste do zapamiętania słowa.

O, dobry link Agusia :tak: Moje zadanie na jutro - wypalić dla babci piosenki dla Milenki i nauczyć ją obsługiwać nasz sprzęt grający. Choć nie wiem czy to jej nie przerośnie....... :happy2:

Susumali i Agusia - szacuneczek za muzykalność i słowa piosenki :-):tak::-)
A u nas na topie jest Majka Jeżowska i Fasolki :-D:-D i na nasze szczęście moja mama nie lubi TV więc jak jest z Lenką to szklane okienko jest bardzo żadko włączone :-):-D
O Misiu i Margolci też nie słyszałam :no:

Dla mnie Miś i Margolcia są super. Oglądałam ich razem z Magdusią. Pioseneczki bardzo melodyjne, tematycznie dopasowane do dzieci i bardzo sympatyczne wykonanie.
Ja jeszcze pamiętam z czasów, gdy Madzia byłą mała piosenki dla dzieci w wykonaniu Jacka Wójcickiego. Może gdzieś uda mi się je znaleźć.

Ja się właśnie wściekłam na kota (tylko nie wiem na którego!), bo któryś w czasie, kiedy byłam z Oliwką na spacerze, piekny bukiet kwiatów mi zdemolował i popodgryzał. Co za świnia z tego kota :wściekła/y: Tomkowi będzie przykro, bo to od niego ten bukiet (w niedzielę mieliśmy 18 rocznicę ślubu) :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry