Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No Julcia to juz duza dziewczynka i ile rzeczy juz ładnie je ... łożeczko widac ze smakuje i torebka chyba ja sobie szczegolnie upodobala
a z jabuszkiem jak ładnie sobie radzi ile ma juz zabkow? ja Weronice jeszcze nie dawalam całego bede musiala sprobowac zobaczymy czy ona sobie z tym poradzi;-)
Witaj Patri!!!!!
Szkoda ze tak zadko zagladasz, ale milo ze nadal pamietasz o nas
Julenka slicznie rosnie, dobrze ze z latwoscia wyszla z chorobska...a skubana jak slicznie raczkuje i rozrabia ....hihi takie uroki no nie
Trzymajcie sie cieplutko i nie poddawajcie.....dacie rade sie tak nia opiekowac...ach i oczywiscie ze Wasze zdrowie psychiczne jest bardzo wazne takze z dalekaaaaaaaa od babc
Witaj Patri!!
Super ze znow jestes i mam nadzieje ze juz na stale . Julcia super dziewczynka. A jak rozrabia fajnie - zywe zloto, hi hi. A jak jablko ladnie je!!!! Zdrowka dla was.
Ale za oknem szaro buro i pada brr nie lubie takiej pogody
na forum tez pustki nie ma co robic dzieciaczki tez dzisiaj takie spokojne a mąż do 18 w pracy ech... nudzi mi sie
Kasiad. po prostu czasu brakuje. Coraz więcej lutówek wraca do pracy, szkoły, mnożą się obowiązki... Jak sobie pomysle ile czasu spędzałam na czytanie bb gdy byłam jeszcze w ciązy
Musze jednak przyznac ,że czasem tylko cos tam podczytuje ale nic nie piszę -jakoś nie zawsze mam fazę na pisanie;-)
Ale i tak nie jest źle jesli chodzi o udzielanie się lutóweczek. Jak zaglądam czasem na marcówki( bo w końcu moja Martusia jest z marca-mała spóźnialska) to tam dopiero nic sie nie dzieje....