reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja z ledwością znajduję czas na czytanie, coś niecoś czasem skrobnę, po prostu coraz więcej obowiązków przy Wiktorii, a i w domu obiad trzeba zrobić, posprzątać i mieszkać jak ludzie, pomóc starszej w nauce. Mimo, ze nie pracuję czasu wolnego mam niewiele:(

Ja z ledwością znajduję czas na czytanie, coś niecoś czasem skrobnę, po prostu coraz więcej obowiązków przy Wiktorii, a i w domu obiad trzeba zrobić, posprzątać i mieszkać jak ludzie, pomóc starszej w nauce. Mimo, ze nie pracuję czasu wolnego mam niewiele:(
Niestety, podpisuję się obiema rękami. :-(. Małą coraz mniej śpi w dzień. Dlatego czasami uda mi sie usiąść jak uśnie i sie obrobię wieczorkiem tzn. po północy. A wtedy to sił starcza mi na przejrzenie a nie mam głowy do pisania.

Zgadzam się z dziewczynami;-) Coraz więcej obowiązków przy już nie takich Maluchach;-):-p A do tego tak jak pisze Miśka " a i w domu obiad trzeba zrobić, posprzątać i mieszkać jak ludzie" - no właśnie;-)

Dokladnie ...obowiazkow coraz wiecej i tez strasznie ostatnio mnie zmeczenie lapie....Jak mala spi to sobie usiade i tak poprostu siedze.....czasami ma sie juz dosc tego wszystkiego....a i BB wtedy nie za bardzo zacheca jak sie ma dola:sorry::crazy:

Nie mogę się zalogować na Allegro. Strony mi wchodzą, ale przy próbie logowania mnie wywala. Czy też macie takie kłopoty czy to tylko u mnie coś się stało :confused:
Chciałam kupić kąpielówki Patrykowi i nie mogę :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry