reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja mam Avent Isis i zachwalam.jak jest duzo mleka,to jak raz przycislam,to potrafilo leciec nawet kilkanascie sekund.Im dluzej tym trzeba wiecej pompowac.Nigdy jednak nie bolala mnie reka:-D.Balam sie kupic elektrycznego.Mialam wrazenie,ze taki to mi moze niechcacy piers wyrwac:szok::-D.
Moze faktycznie bedzie Ci wygodniej elektrycznym,bo potrzebujesz pewnie spore ilosci mleczka:tak:.

reklama
Dziewczyny ale numer az muasze wam to opisac :-D
Moja znajoma byla wczoraj u ginekologa bo jest w ciazy i przyszla tam dziewczyna i mowi "mam bole w podbrzuszu" babka z recepcji pyta sie "a co ile minut bo termin ma pani za tydzien" a dziewczyna na to"niewiem":-D i moja znajoma polozna wziela na pobranie krwi a ta dziewczyna musiala isc sobie poczekac minutke do poczekalni bo u lekarza byla pacjentka . No i po minutce dziewczyna weszla i za chwile bylo tylko slychac lekarza "K**** IWONA SZYBKO BO GLOWKA WYCHODZI":szok:(Iwona to jego zona polozna) ta zostawila igle w zyle mojej znajomej i biegla po 5 minutkach byl juz dzidzius caly i zdrowy . Ale powiedzcie jak mozna byc tak tepym i niewiedziec ze wody odeszly i ze sa to skurcze porodowe i zamiast do szpitala przyjechala do lekarza:szok:

Irtasia ja skurcze miałam miesiąc czasu i tak się do nich przyzwyczaiłam że nie wiedziałam czy to już to, czy nadal nie no wiesz pierwsza ciąża :zawstydzona/y: i jezdziałam do szpitala a ci mnie odsyłali a wody mi same nie odeszły :no: jeśli miała tak lekki poród to może by i do szpitala nie zdążyła ;-):-D

Ale jaja! Skoro czekała spokojnie na ławce a nie wiła się z bólu, to chyba miała najłagodniejsze bóle porodowe, o jakich słyszałam :szok: a wody mogły jej odejść już na fotelu ginekologa, ja tak miałam z Pauliną i Patrykiem, że pęcherz pękał w czasie bóli partych dopiero.

Kurcze moze nie miala az takich wielkich tych boli....:szok: no ja swoich na pewno bym nie przegapila:-D:-D:-D przeciez czlowiek jest zdolny do chodzenia po scianach:-D:-D
zazdroszcze jej:-p;-)tez bym chciala 2 tak szybko urodzic....hihihi

No niewiem bo jak glowka byla juz widoczna czyli pecherz pekl a gdzie wody?:szok:
A tez znajomej powiedzialam ze ja przy porodzie to bym w poczekalni napewno nieusiedziala tylko morde darla ze lekarz ma mnie przyjac bo by mnie wtedy nic nieobchodzilo:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry